La Roche-Posay Effaclar: Efikasno rešenje za problematičnu kožu

by | 27 februara, 2013

Iako masna koža sklona nepravilnostima najčešće pogađa maloletnike, među pacijentima je i sve više odraslih. Danas se stres smatra odlučujućim faktorom kada je u pitanju nastanak nepravilnosti, i to bez obzira na starost ili pol osobe.

Sa svojim jedinstvenim znanjem o psihologiji kože, Laboratorije La Roche-Posay razvile su profesionalnu liniju Effaclar koja omoguće dermatološko rešenje prilagođeno svakom profilu masne kože.

Effaclar gel za čišćenje i Effaclar Duo čine potpunu rutinu u nezi i borbi protiv nepravilnosti uklanjajući jače izražene nepravilnosti i oslobađajući pore. Četiri aktivna sastojka i termalna voda La Roche-Posay deluju na najznačajnije znakove nepravilnosti i vraćaju koži ravnotežu, bolji kvalitet i zdrav izgled.

EFFACLAR PENUŠAVI GEL ZA ČIŠĆENJE nežno čisti masnu kožu sklonu nepravilnostima zahvaljujući svojim sastojcima za čišćenje veoma visoke tolerancije za kožu. Ima odlična kozmetička svojstva jer dobro peni i lako se ispira. Temelji se na nežnoj osnovi za čišćenje, ima fiziološki pH (5,5) i ne sadrži sapun. Deluje antibakterijski i seburegulatorno.

EFFACLAR DUO – Korektivna i potpuna nega protiv nepravilnosti koja uklanja jače izražene nepravilnosti i oslobađa pore. Uključuje 4 aktivna sastojka (Niacinamide, piroctone Olamine i kombinaciju LHA i linolne kiseline) koja deluju na dva najznačajnija znaka nepravilnosti: izražene nepravilnosti i začepljene pore sebumom. Matirajući i hidratantni kremasti gel vlaži kožu i ne ostavlja masni trag. Pore su čiste, nepravilnosti smanjene a koža izgleda čisto i glatko. Koži se vraća ravnoteža i podstiče se njen oporavak za bolji kvalitet i zdrav izgled.

La Roche-Posay vam uz kupovinu penušavog gela za čišćenje (200 ml) ekskluzivno poklanja manje pakovanje gela u 50 ml formatu.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.