S.O.S za atopijski suvu kožu ruku + DARIVANJE

Suva, ljuspasta koža sklona iritaciji, ranice na koži koje svrbe i bole… Poznat vam je ovaj scenario?! Eucerin ima novo rešenje za ovaj problem: Atopi Control Intensive kremu za svakodnevnu negu izrazito suve, ispucale i upaljene kože ruku.

Foto: Thinkstock

Osobe koje pate od izrazito suve i atopijski suve kože kažu da, kada se simptomi poput crvenila, svraba i perutanja pojave na rukama, najteže ih je ublažiti i sanirati, jer ruke su najčešće izložene agresivnim supstancama poput sapuna i deterdženata, koje dodatno narušavaju površinski zaštitini sloj kože. Takođe, one su izložene i bakterijama iz spoljašnjeg okruženja, koje uzrokuju infekcije nezaštićenih slojeva ispod površine kože. Istovremeno, ruke su i najizloženije pogledima okoline i, posle lica, naše su najvažnije oruđe za komunikaciju sa drugima. Zato smo na izgled ruku i emotivno najosetljiviji, te teže podnosimo svrab i promene na koži ove regije, a češanjem još više narušavamo površinski, zaštitni sloj kože. Iz ovog začaranog kruga izrazito suve kože nemoguće je izaći bez adekvatne i redovne nege koja nadoknađuje vlažnost i jača barijernu funkciju kože, sprečavajući dalji gubitak vlage. Kada je koža ruku u pitanju, ta nega mora biti intezivnija i podržana specijalno forumulisanim preparatima, ciljano usmerenim prvenstveno na jačanje njenog zaštitnog sloja.

Foto: PR

Novi član Eucerin®AtopiControl porodice
Upravo zbog toga, svojoj AtopiControl liniji – koja ublažava sve simptome povezane sa atopičnom kožom, a sadrži losion za kupanje, losion za telo, kremu za negu kože lica i kremu za područja kože u akutnoj fazi oboljenja – Eucerin® je pridružio Eucerin®Atopi Control Intensive kremu za ruke. U odnosu na bazičnu formulaciju ostalih preparata iz ove linije, formulacija ove kreme unapređena je sa ciljem da zadovolji specifične potrebe izrazito suve i atopijski suve kože ruku.

U čemu je tajna nove kreme?
Pored regenerišućih omega-6 masnih kiselina (ulja noćurka i ulja semena grožđa) i likokalkona A (ekstrakta iz korena sladića), koji umiruju i hrane obolelu kožu i obnavljaju njen površinski zaštitni sloj, Eucerin Atopi Control Intensive krema za izrazito suvu i atopijski suvu kožu ruku obogaćena je i ceramidom. U pitanju je lipid, prirodno prisutan u koži i kosi koji, zahvaljujući sposobnosti da se ponaša kao vezivo između ćelija (to jest međućelijski cement,) intezivno i efikasno obnavlja zaštitnu barijeru kože i sprečava gubitak vlage.

Zašto nam se još dopada?
Lako se razmazuje i koža je brzo upija.

Gde je možete kupiti?
U apotekama, po ceni od 830 din.

Prve dve čitateljke koje se sa svojim podacima jave na naš mejl [email protected], i pošalju link ovog teksta dobiće Atopi Control Intensive kremu.

Zapratite nas na Viberu! Učestvujte u kreativnim razgovorima i prvi čitajte najinteresantnije vesti sa portala “Lepota i zdravlje” >>> http://www.viber.com/lepotaizdravlje 

Jedno reagovanje na “S.O.S za atopijski suvu kožu ruku + DARIVANJE”

  1. Milojka kaže:

    Ovo je savršena krema za ruke. Najbolja koju sam probala.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.