Make up trendovi sa Njujorške Nedelje mode koje želimo što pre da probamo!

by | septembar 17, 2019

Kako ne bismo propustili nove beauty trendove, potrebno je da pomno ispratimo beauty look-ove na modnim pistama, tokom Fashion Week meseca. Nakon što je Njujorška nedelja mode završena, pozabavili smo se beauty trendovima, koje smo zapazili na pisti i koji su uglavnom delo slavnih make up artista i potrudili se da izaberemo one koji bi, s obzirom na dominaciju jarkih boja, mogli da neđu primenu u svakodnevnom životu.

Ipak, opšti utisak je da su ovogodišnji beauty trendovi samo za one odvažne dame, koje vole da eksperimentišu.

Šarene senke na očima

Ovo je najzapaženijie beauty trend, koji je bio prisutan na nizu recija. Ovaj upečatljiv momenat na očima nosili su modeli na revijama modnih kuća Anna Sui, Christian Siriano i Ulla Johnson. Kada su ove recije u pitanju, razlikovale su se varijacije na temu. Kod Siriana je reč o kombinaciji roze i plavih senki koje daleko prelaze granicu kapka. Johnson se odlučuje za deblju zelenu liniju senke na sredini kapka. Jedini zaključak koji se donosi, kada je kreiranje ovog look-a u pitanju je da pravila nema i da je sve dozvoljeno.

Jarko rumenilo, ne samo na obrazima

Njujorška nedelja mode sa svojim beauty look-ovima poručuje da je vreme da zaboravimo naša omiljena, decentna izdanja. Na revijama poput Sies Marjan i Pyer Moss, modeli su nosili jarko rumenilo u boji cigle, na kome se nije štedelo i koje se nije nanosilo samo na jagodice. Ove sezone rumenilo će se sa obraza povlačiti i prema čelu, zbog čega vam drugi naglasci, poput kontura, ili highlightera neće biti potrebni.

Crni eyeliner

Crni eyeliner na očima je jedan od vodećih make up trendova, koji svrstavamo u red klasika, a nešto unapređenu verziju ovog look-a videli smo na modnoj reviji Jeremyja Scotta. Na ovoj reviji nosila se kombinacija senki u jarkim bojama, koja je dodatno istaknuta debljim slojem i preciznom linijom eyelinera.

Jarke boje na usnama

Na reviji modne kuće Chromat uočili smo modele sa plavim ružem za usne, što nas je podsetilo na to, koliko prostora za igru ima, upravo kada su ruževi za usne u pitanju.

Klasičan crveni ruž

Na reviji Badgley Mishchka modeli su nosili klasičan jednostavan make up look, istaknut crvenim ružem, a sve je dodatno upotpunjeno blagim talasima u kosi, što se izdvojilo kao klasičan look za svaku ženu, u moru jarkih i ekstravagantnih trendova.

Foto: IMaxTree

Trendovi za jesen prema influenserima: Neutralne nijanse i crne kombinacije

Tagovi:

top