Makeup by Vanja: Najlakši smokey eyes – ikad! 

by | oktobar 22, 2021
najlakši smokey eyes

Najlakši smokey eyes je na dohvat ruke – uz nekoliko saveta mejkap umetnice Vanje Radosavljević. Probajte!

Kad mi treba mejlkap za specijalnu priliku često se odlučim za smokey eye, i to ne samo zato što se lako postiže, već daje odličan efekat koji je uvek u trendu. Podeliću s vama savete i trikove kako da smokey eyes bude bez greške i da ne izgledate kao rakun.

najlakši smokey eyes

Članak se nastavlja posle reklama

Kod ovog mejkapa možete da koristite bilo koje boje, ja sam se ovaj put odlučila za bakarne tonove.

Izblendala sam kremastu bakarnu senku preko celog kapka kao bazu, potom sam mat senkama definisala pregib blendanjem prema gore. Duž trepavica sam nanela malo crne senke tankom četkicom, da bi mi trepavice izgledale gušće bez nanošenja ajlajnera. Na donji kapak sam nanela senku koja mi je bila baza, i nju sam blago izblendala senkama koje sam nanela u pregib. U suštini sam ponovila proces sa gornjeg kapka.

Za kraj naravno nekoliko slojeva maskare, a ako ste kao ja – i veštačke trepavice!

Članak se nastavlja posle reklama

 


Vaša makeup umetnica Vanja Radosavljević

Članak se nastavlja posle reklama

Vanja se šminkanjem bavi duže od decenije i za to vreme je prošla brojne edukacije. Bavi se i modnom (scenskom) šminkom, a njeni radovi upotpunjavali su modne revije brendova poput DQ i MonaLacko.
Vanja veruje da se sa 20 minuta vremena i nekoliko ključnih proizvoda može napraviti čudo. Ubeđena je i da šminka ne treba da te maskira nego da istakne ono što je najlepše na tvom licu. Sada je rešila da svoje znanje i umeće deli sa čitateljkama portala lepotaizdravlje.rs.

 

Članak se nastavlja posle reklama

Pročitajte i… Makeup artist otkriva: Ovako ćete dobiti savršen smokey eyes

Vanja Radosavljević