Marija Kilibarda – lepota kao spoj nege i genetike

by | oktobar 12, 2020
Marija Kilibarda nega

Marija Kilibarda nedavno je obeležila dva značajna jubileja – svoj 40. rođendan i pune dve decenije novinarskog rada. O tom da li su godine samo broj i kako se oseća povodom važnog datuma, markantna voditeljka govorila je za časopis Hello. Tom prilikom Marija Kilibarda otkrila je šta za nju znači nega i šta preduzima kako bi godine ostavile što manji trag na njenom licu i telu.

– Na momente osetim veliki ponos, a ponekad se zapitam da li sam mogla da uradim i ovo ili ono. Dok razmišljam da li sam nešto propustila pomislim na samo jedan svoj dan, na to koliko je sadržajan, pa zaključim da neko toliko proživi za četiri meseca. Tada budem prezadovoljna. Utisci se smenjuju, u zavisnosti od faze u kojoj se nalazim. Kad pokušam da budem potpuno objektivna i sve svedem na jedan osećaj vezan za važne datume, onda je to zadovoljstvo.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by marija kilibarda (@kilimara) on

Članak se nastavlja posle reklama

Iako važi za jednu od najlepših žena naše javne scene, Marija se ne oseća uvek tako.

‒ Nekad mi se dopada odraz koji vidim u ogledalu, ali ima dana kad zagledam svaku pegu ili boru, i sve me nervira. Generalno, zahvaljujući nezi i genetici vrlo sam zadovoljna svojim prirodnim izgledom. (Pročitaj: Ljubinka Klarić otkriva tajnu svog besprekornog izgleda)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by marija kilibarda (@kilimara) on

Članak se nastavlja posle reklama

Marija Kilibarda – nega podrazumeva redovne tretmane

Za Mariju, nega podrazumeva proverene tretmane kod kozmetičara.

– Idem na redovne kozmetičke tretmane kod moje Nene Petrović, koja je stara kozmetičarska garda, a ja sam joj odana već dve decenije. Poslednjih godina redovno odlazim i na PRP tretmane, mezoterapiju, a odnedavno i na ubrizgavanje peptida, za koje sam dobila preporuku od drugarica jer im koža blista. Dopada mi se sve što može da se ubrizga u kožu, a zadatak mu je da podstakne stvaranje kolagena koji “radi” lifting. (Pročitaj: Beauty novine Emine Jahović)

Članak se nastavlja posle reklama

 

View this post on Instagram

 

A post shared by marija kilibarda (@kilimara) on

lepotaizdravlje.rsLuka Šarac, Instagram