Vraća se „Rejčel“ frizura

Okupljanje glumačke ekipe "Prijatelji" pokrenulo je novi trend!

by | 9 juna, 2021

Ovih dana vruća tema je okupljanje glumačke ekipe „Prijatelji“, a pored osećaja nostalgije, influenserke su započele i trend pod nazivom „Rejčel“ frizura.

Groznica oko okupljanja „Prijatelja“ dostigla je vrhunac jer je ovaj događaj podstakao mnoge da ponovno počnu s gledanjem svih epizoda (što će trajati oko dva meseca), ali je probudio i  neke od uspavanih modnih i hair trendova.

„Rejčel frizura“ ponovo u modi

I dok su neki poludeli za “zvoncarama”, teksas haljinama, platforma… Drugi su se fokusirali na poznatu “Rejčel” frizuru i osavremenili je.

Otkad je prvi put emitovana najava za emisiju “Friends: Reunion”, pretraga na Guglu za frizurom “Rejčel” naglo je porasla za 179%. Tokom vrhunca popularnosti emisije, saloni širom sveta preplavljeni su zahtevima za frizuru koju je Dženifer Eniston fantastično nosila, a sad kad se nova generacija povezala s ovom serijom, čini se da stvari idu u istom smeru. (Pročitajte i… Učimo od najboljih: Donosimo formulu stila Dženifer Aniston)

@asapabesattempted rachel’s 90s hairstyle 💓♬ original sound – meme rivera ミ☆

Ovu frizuru je notorno teško oblikovati zahvaljujući lepršavim slojevima, a koliko god da imate dobre četke i sprej za kosu, često ume brzo da se opusti. Dobra vest je da je TikTok tu da nas spasi!

Mnoge influenserke i ljubiteljke hair sveta dale su nam savete kako da dobijemo tu čuvenu frizuru. Potražite heštegove #rachelgreen, #rachelhair ili #90shair.

@sarahhdls90s hair vibes #fyp #blowout #hairtok #hair #inspo #90s #foryou♬ good 4 u – Olivia Rodrigo

Svakako, još jedan dokaz da ćemo ovog leta obožavati nostalgiju!

 

www.ljepotaizdravlje.hrGetty Images / Handout