Oblik obrva u 2022: Evo kako ćemo ih stilizovati naredne sezone

by | decembar 21, 2021
Oblik obrva u 2022

Oblik obrva u 2022. će biti upečatljiviji i čupaviji. Jednom rečju – prirodniji!

Obrve su u posednjih nekoliko godina postale jedan od glavnih segmenata naše beauty rutine, a moramo reći – bilo je i vreme s obzirom na to koliko zapravo menjaju izraz lica.

Bilo da idete na brow lift, čupanje koncem, japansko ocrtavanje ili nešto potpuno drugačije, obrve su zaista postale deo našeg imidža i individualne estetike. I iako se nakratko Hejli Biber vratila na tanke obrve iz 2000-ih, čini se da se, srećom, ipak ne vraćaju u modu. Umesto toga, statement obrve ostaju u prvom planu i kroz narednu godinu. Idemo na još punije, prirodnije obrve koje omekšavaju naše lice. Kakvi oblici će biti najpopularniji, pročitajte u nastavku.

Članak se nastavlja posle reklama

Oblik obrva u 2022.

Ravne obrve

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kendall (@kendalljenner)

Ovo je korejski trend punih obrva s minimalnim lukom i suptilnim završetkom. Naravno, ako želite da postignete ovaj izgled, pre svega morate pustiti svoje obrve da narastu. Zatim uklonite one dlačice koje idu prema dole. To će omogućiti da vaše obrve izgledaju ravnije. Ali, budite oprezni s čupanjem da ne biste napravili samo još veći problem.

Članak se nastavlja posle reklama

Prirodne obrve

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lily Collins (@lilyjcollins)

Članak se nastavlja posle reklama

Ovo jednostavno znači da se držite svog prirodnog oblika obrva i suptilno ih definišete – ne pretanke, ne predebele, već minimalističke i jednostavne. To znači da su suvišne dlačice uklonjene, luk je postojan, ali obrve nisu prenaglašene.

Pročitajte i… Punije obrve uz pomoć sapuna

Čupave obrve

Članak se nastavlja posle reklama

 

View this post on Instagram

 

A post shared by BILLIE EILISH (@billieeilish)

Najveći trend ove godine bile su čupave obrve i za sve ljubitelje – bez brige, i u idućoj godinu ostaje tu. Ovaj trend uključuje minimalno korišćenje olovki i pudera. Umesto toga, obrve su manje definisane i dobro ošešljane.

Članak se nastavlja posle reklama

Priredila: Lana Biželj
Izvor: ljepotaizdravlje.hr

lepotaizdravlje.rsGareth Cattermole / Staff via Getty Images Entertainment