Penaut Butter biće jesenji top trend u bojenju kose

by | septembar 3, 2021
Penaut Butter

Penaut Butter boja mogla bi biti pravi odgovor na pitanje: „Kako suptilno posvetleti i osvežiti smeđu kosu?“ Upoznajte ovaj trend!

Ukoliko ste brineta, a čeznete da u jesenju sezonu zakoračite s blagom modifikacijom hair imidža, Penaut Butter trend kao stvoren je za vas. Ovaj stil prigrlila je čak i Kendal Džener! Ni ne čudi jer, u ovom slučaju, akcenat je na prirodnom izgledu i uokvirivanju lica. A znamo da često i suptilna promena donosi dodatnu dozu samopouzdanja. Dakle, nisu vam neophodne drastične promene!

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Wella Professionals (@wellahair)

Članak se nastavlja posle reklama

Peanut Butter: Kome se ova boja posebno preporučuje?

Eksperti za kolorizaciju se slažu da je Penaut Butter boja savršena za tamnije brinete koje imaju srednju do dugu kosu, talasaste do kovrdžave teksture. Kako kažu, brinete se često mogu „zaglaviti“ u svojim tamnim nijansama, ne znajući u kom pravcu da krenu, a da ne postanu plavuše.

Pročitajte i… Seda kosa: Jeste li razmišljali da je prihvatite?

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Kendall (@kendalljenner)

Kako postići Penaut Butter izgled?

Za one brinete koje nikada ranije nisu bojile kosu, to je prilično jednostavan look koji će njihov frizer lako postići. Svakako, najljepše izgleda uparen s valovima ili kovrdžama. Ukoliko ste „sami svoj majstor“, pažljivo bojite vlasi od sredine do vrhova, vodeći računa o tome da većina svetlijih nijansi bude stacionirana oko lica.

Članak se nastavlja posle reklama

Još jedna varijacija na temu Penaut Butter trenda, umesto bojenja kompletne kose, svakako su pramenovi. Stručnjaci preporučuju da odaberete nijansu koja je jednu, eventualno dve, nijanse svetlija u odnosu na vašu prirodnu boju. Tako će prelazi biti suptilni, a rezultat savršen!

 

Članak se nastavlja posle reklama
lepotaizdravlje.rsInstagram