Tri mejkap looka koja morate isprobati ovog proleća

Jedno je sigurno – mi ćemo rado pružiti šansu blistavijim i smelijim izdanjima!

Prolećni mejkap look

Staro je pravilo da svaka nova sezona diktira i nova mejkap pravila. Doduše, na mejkap sceni često su uočljive i varijacije na već dobro poznate teme, a sve u cilju osvežavanja standardnog imidža. Proleće je svakako sjajan povod da se odvažite i posegnete za živahnim karminom ili smelijim senkama za oči, na primer. Među mnoštvom inspirativnih lookova, izdvojili smo naredna tri koja su nam privukla pažnju. Mi ćemo ih rado poneti, a hoćete li se i vi usuditi?

Sjaj na licu

Iako je šminka bez šminke svojevrsni oksimoron, ne treba vam tona proizvoda kako biste ostvarili ideal sveže, blistave kože. Da biste zadržali fokus na njoj, neophodno će biti blago pokrivanje kvalitetnom podlogom i mala doza hajlajtera.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Zendaya (@zendaya)

Plavi smokey eyes

Ukoliko ste do sada izbegavali plavu senku, vreme je da se to promeni! Postoji opravdan razlog zašto ova boja nikada nije nestala s mejkap scene. Kraljevska plava sasvim sigurno izvojiće vas iz mase i poslati odvažnu poruku. Osim toga, smoky eyes kreiran pomoću plavih tonova sigurno neće proći nezapaženo. (Pročitajte i: Holivudske zvezde su nam pokazale kako da još bolje istaknemo svetle oči)

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Christina Grammatikopoulou (@gram_mua)

Ruž boje fuksije

Dosadile su vam crvene i nude usne? Ova ružičasta nijansa osvežiće vaše lice i, bez sumnje, popraviti vam raspoloženje. Uparite ga s malo maskare, rumenila i hajlajtera, i bićete spremni za svaku priliku. Ruž u boji fuksije biće i pravi magnet za poglede!

 

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Hung Vanngo (@hungvanngo)

lepotaizdravlje.rsLightFieldStudios, iStock / Getty Images Plus, Instagram