Šminkerka Điđi Hadid podelila je svoje najbolje savete u trendu šminkanja „Fox-Eye“

by | maj 1, 2020
Điđi Hadid lepota

Fox-eye je najnoviji trend u šminkanju. Žao nam je unapred fanova klasičnog mačjeg oka, ali novi trend lisičje-oko će uskoro osvojiti vaše živote. Inspirisan širokim, okrenutim očima životinje po kojoj je ime dobio, ovaj stil ima za cilj da izduži i osvetli oči samo sa malo lajnera i dizanjem trepavica. A Erin Parsons, šminkerka koja stoji iza mnogih ikoničnih izgleda Điđi Hadid, otkrila je svoju verziju trenda. Parsons je  26. aprila podelila petominutni tutorijal o izgledu na Instagram-ovoj IGTV.

Izgled Fox-eye je lakši za postizanje nego što ste mislili i zahteva samo nekoliko ključnih proizvoda: crnu tečnu olovku, belu olovku za oči, nešto micelarne vode i nekoliko zašiljenih Q-vrhova. Pročitaj i: Četiri kućna alata za lepotu koje treba probati tokom izolacije

Parsons započinje rad na svom oku na unutrašnjem uglu oka koristeći tečni ajlajner da stvori oštar trougao okrenut prema unutra. Ističe super tanki vrh aplikatora koji čini rad na stvaranju lisičjeg oka mnogo lakšim. Ali ne brinite ako ne možete dobiti tanke linije pri prvom pokušaju – tu su micelarna voda i Q-vrhovi.

Članak se nastavlja posle reklama

– Ako imate bilo kakav snop ne brinite, desi se. To je ajlajner. Uzmite samo K-vrh i malo micelarne vode … i onda jednostavno sve očistite – kaže Parsons.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Erin Parsons (@erinparsonsmakeup) дана


Zatim Parsons prelazi na spoljni ugao očiju, stvarajući mapu za svoje krilno mesto, mnogo niže od uobičajenog mačjeg oka.

– Počećete sa spoljnim delom oka i povući ćete napolje, ali idete veoma nisko jer ćete ići na dno i povezati linije.

Članak se nastavlja posle reklama

Posle toga prelazi preko obloge koju je već pripremila kako bi usavršila linije i učinila ih još smjelijima. Ne popunjava ih. Umesto toga, poseže za belom olovkom za tetovaže i koristi je za popunjavanje praznina i da učini svetlijima njene vodene linije. Pročitaj i: Džesika Alba vam otkriva svoj trik za savršene dramatične trepavice u ASMR beauty tutorijalu (video)

I to je to! To je ceo izgled. Ako se pitate kada da spojite unutrašnji i spoljni ugao, ne brinite o tome. Za Parsons, to je deo magičnog izgleda.

Članak se nastavlja posle reklama

– Vidite kako je sve samo spoljni i unutrašnji ugao? – kaže ona.

– Sve ostalo držite otvorenim i to zaista izdužuje oko, a da zaista nema ni malo šminke.

Članak se nastavlja posle reklama

Ako je ikada postojalo prikladno vreme da sednete kod kuće i vežbate veštine izvlačenja ajlajnera, sada je. Zato izvucite svoju omiljenu olovku sa finim vrhom i uredite stranicu iz knjige ovog šminkera, piše allure.com

lepotaizdravlje.rsGuliver/Getty