Šminkerka Marija Rakazović predstavlja 5 lookova kao stvorenih za Dan zaljubljenih

by | 10 februara, 2022
Šminkerka Marija Rakazović

Šminkerka Marija Rakazović podelila je sa nama nekoliko predloga  koji će vam pomoći da 14.februara svoju zavodljivost podignete na još viši nivo!

Stigao nam je najkraći, a opet najslađi mesec u godini – februar, mesec ljubavi. Ukoliko već razmišljate o tome kako da se za Dan zaljubljenih prikažete u još zavodljivijem svetlu, opčinite partnera, ili pak privučete novu ljubav, na pravom ste mestu.

Šminkerka Marija Rakazović: 5 predloga koji će vas sasvim sigurno inspirisati

Crvene usne

Da li postoji nešto što više asocira na Dan zaljubljenih od crvenog ruža? Ukoliko želite da akcentujete usne, crveni ruž biće pravi izbor. U tom slučaju, oči možete blago osenčiti, izvući ajlajner (ukoliko volite ovu alatku) i dodati veštačke trepavice – za još zavodljiviji pogled.

Roze i nijanse vina

Kada je boja ruža u pitanju, nećete pogrešiti ni ukoliko se odlučite za roze nijanse, ili za ruž u boji vina. S obzirom na to da se 14. februara proslavlja Sv. Trifun – dan ljubavi i vina, eto razloga više da posegnete upravo za ovom nijansom.

I ne brinite, era nošenja zaštitnih maski dovela je do pojave unapređenih formulacija longwear ruževa koji će opstati na vašim usnama, tako da se bez bojazni možete opustiti uz času vina i prepustiti poljupcima.

PROČITAJTE I…Za Dan zaljubljenih želimo izgledati posebno i zato se oslanjamo na ove proizvode brenda Catrice…

Crveni akcenti i na kapcima

Crvene, roze i nijanse vina nisu rezervisane samo za usne. Slobodno razmislite i o iscrtavanju crvenog ajlajnera, ili odaberite senke u ovim nijansama.

Natural look s glam prizvukom

Ukoliko niste ljubitelji ružičastih nijansi, razmislite o natural, glam varijanti.

Sve u svemu, slobodno birajte. I slavite ljubav svakoga dana, ne samo 14. februara!