Srećan 135. rođendan kompaniji Avon!

by | septembar 16, 2021
Avon

Kompanija Avon već 135. godina brine o lepoti žena i podržava ih u nastojanju da stvore bolji svet za sebe!

Povodom ovog velikog jubileja, kompanija Avon najavljuje brojne novosti, nastavlja da se razvija, unapređuje svoje poslovanje i podržava žene. Među najavljenim aktivnostima, ističu se poboljšanja digitalnih platformi za Avon Dame, unapređenje korisničkog iskustva, kao i novi programi lojalnosti za verne ljubitelje njihovih proizvoda. Istovremeno, najavljena je još jedna donacija usmerena ka važnim ženskim pitanjima.

Uoči proslave rođendana kompanije, Avon Fondacija za žene najavila je globalnu donaciju vrednu 1,35 miliona dolara. Ona se nadovezuje na obećanje dato u okviru kampanje „Moja priča je važna“ – da će za svaku podeljenu priču donirati 1 dolar humanitarnim organizacijama za projekte koji su usmereni ka cilju stvaranja boljeg sveta za žene, jer to znači i bolji svet za sve.

Članak se nastavlja posle reklama

Foto: PR

JESTE LI ZNALI?

U svetu se svake sekunde prodaju tri karmina za usne i sedam bočica čuvenih Avon parfema!

Prema poslednjem finansijskom izveštaju, Avon International zabeležio je i snažan rast prihoda u drugom kvartalu, čime je povećan i tržišni udeo u ključnim kategorijama i zemljama. Rezultati govore da je i online prodaja u konstantnom porastu u odnosu na period pre pandemije. Takođe, iz kompanije ističu da nastavljaju sa razvojem, inovacijama i predstavljanjem visokokvalitetnih i pristupačnih proizvoda.

Pročitajte i…Avon stvara najbolju kompaniju za svet

„Od 1886. se bavimo lepotom na drugačiji način – počeli smo od jedne Avon Dame, a danas sa nama sarađuje i stvara pet miliona savetnica za lepotu, koje imaju slobodu da uče i rade pod svojim uslovima. Međutim, ne zaustavljamo se ovde – tek smo počeli. Sada, kada smo savremenici digitalnog doba, kreiramo inovacije sa našim ljudima, posvećeni smo svojoj misiji i brendu, i podstičemo sve naše saradnice i saradnike da rastu sa nama” – izjavila je Anđela Kretu, izvršna direktorka kompanije.

Članak se nastavlja posle reklama

Foto: PR

Kao vodeća kompanija u industriji lepote, tokom svoje duge i bogate istorije, Avon je stekao brojna impresivna dostignuća, uključujući i više od 300 nagrada osvojenih u protekle tri godine. U prilog tome govori i činjenica se u svetu svake sekunde prodaju tri karmina za usne i sedam bočica čuvenih Avon parfema. Istovremeno, pored kreiranja najkvalitetnijih proizvoda za negu i lepotu, misija kompanije je stvaranje boljeg sveta za žene, i u okviru misije, Avon i Avon Fondacija za žene, do sada su u svetu donirali više od 1,1 milijarde dolara za projekte koji podržavaju žene, obezbedili sredstva za više od 16,4 miliona pregleda dojki i učestvovali u borbi protiv rodno-zasnovanog nasilja, pružajući podršku za više od 14 miliona žena širom sveta. Čvrsto verujući da je obrazovanje ključno za razvoj i napredak, Avon je pružio obrazovne stipendije vredne preko 9,3 miliona dolara, dok u kompaniji više od 70% naučnog tima čine žene.

Članak se nastavlja posle reklama
lepotaizdravlje.rsUnsplash, PR