Svež, jutarnji izgled kože: Ovaj proizvod pomoći će vam da ga postignete…

by | 15 februara, 2022
Svež jutarnji izgled kože

Svež, jutarnji izgled ideal je kojem svim težimo. A da biste ge obezbedili svojoj koži, oslonite se na asistenciju novog NIVEA Q10 Power noćnog seruma protiv bora.

Kvalitetan san od vitalnog je značaja za naše raspoloženje, zdravlje, ali i za kožu. Iako nam se možda čini da naše telo odmara kao i mi, dok spavamo, u njemu se odvijaju važni procesi obnavljanja kože. Nema boljeg osećaja nego kada se probudimo odmorni i sveži, a sve to zahvaljujući kvalitetnom snu. On je najmoćniji prirodni saveznik lepote a, uz odgovarajuću negu, ovaj povoljan učinak može se dodatno pospešiti. Upravo zbog toga, pravo je vreme da upoznate NIVEA Q10 Power noćni serum protiv bora koji će pomoći vašoj koži da maksimalno iskoristi noć, a vama podariti čvrst i blistav ten čim se probudite.

Svež, jutarnji izgled uz NIVEA Q10 Power noćni serum protiv bora

Zahvaljujući formuli sa čistim koenzimom Q10 u dvostrukoj koncentraciji, NIVEA Q10 Power noćni serum protiv bora obnavlja kožu energijom kako bi se maksimalno pospešio prirodni, noćni proces njenog obnavljanja. Tome dodatno doprinosi i provitamin B5, koji podstiče vlastiti proces regeneracije, s ciljem neutralisanja oštećenja nakupljenih tokom dana. Nikako ne smemo zanemariti ni njegov opuštajući, mirisni sastav, posebno dizajniran kako bi umirio vaša čula, opustio vas i obezbedio miran i kvalitetan san.

PROČITAJTE I…Blistava koža: Ovih 5 namirnica pomoći će vam da dosegnete ovaj ideal…

Koje su sve prednosti NIVEA Q10 Power noćnog seruma protiv bora?

  • Podstiče obnavljanje kože tokom noći za vidljivo čvršću kožu narednog jutra.
  • Pruža osećaj umirene kože koja je primetno svežija, odmornija i zdravijeg izgleda.
  • Nakon samo jedne noći, koža je osvežena na dodir .
  • Nakon 14 noći, primetno je smanjenje dubljih bora.
  • Nakon 28 noći, bore se dodatno smanjuju.

 

 

lepotaizdravlje.rsPR