Tajna lepote Viktorije Bekam: 11 razloga zašto izgleda tako dobro

by | oktobar 17, 2021
Tajna lepote Viktorije Bekam

Tajna lepote Viktorije Bekam ogleda se u dugogodišnjoj potrazi za idealnim načinom nege kože lice i tela. A evo i šta je na tom putovanju naučila. 

Svaka zvezda sa A-liste po nečemu se izdvaja i predstavlja uzor ostalima. Nekima se divimo zbog kose, nekima zbog stasa, a nekima zbog savršene kože lica. Upravo je Viktorija Bekam na prvom mestu ove poslednje kategorije.

Budući da joj je kozmetika u fokusu gotovo čitavog života, prvo kao korisnici, a zatim i kao vlasnici beauty linije, Viktorija je dugo tragala za idealnim receptom za zdravu i negovanu kožu. A sada, dok se približava petoj deceniji, možemo slobodno reći da je u tome i  uspela! A evo i kako!

Članak se nastavlja posle reklama

Tajna lepote Viktorije Bekam

#1 Masaže lica

Viktorija se kune u masaže lice i kaže da su joj upravo one pomogle da se reši akni s kojima se godinama bezuspešno borila.

#2 Prirodni proizvodi

Za negu kože lica i tela, ova pevačica i dizajnerka koristi isključivo proizvode na prirodnoj bazi, bez dodatih aroma, mirisa i štetnih hemikalija. Viktorija kaže: go green and vegan kada je kozmetika u pitanju.

#3 Hidratacija

Hidriranje kože, uvek i svuda, broj je jedan u rutini nege Viktorije Bekam. Sprejevi za lice i kreme tako su neizostavni deo beauty rutine, a svoje bočice nosi svuda sa sobom.

Članak se nastavlja posle reklama

#4 Sunđer i puder

Za nanošenje pudera u kamenu Viktorija koristi sunđer a ne četkice. Ona kaže da na taj način koža izgleda bolje i negovanije.

#5 Presa za kosu

Nigde ne ide bez prese za kosu. Ali Viktorija koristi prese koje se ne zagrevaju, kako joj se kosa ne bi osušila i popucala.

Članak se nastavlja posle reklama

#6 Nega noktiju

Većina nas zaboravi da neguje zanoktice, ali ne i Viktorija. Ona svakodnevno maže ovaj deo prstiju hidratantnom kremom ili uljem.

Članak se nastavlja posle reklama

#7 Maske za područje oko očiju

Viktorija nikuda ne ide bez maski za područje oko očiju, koje predstavljaju i pripremu pred mejkap. Tako joj oči nikada nisu nadute, a nema ni toliko bora oko njih.

Pročitajte i… U čemu je tajna lepote Mišel Fajfer?

#8 Dnevna i noćna krema

Iako na tržištu postoje različite kreme za dan i za noć, Viktorija koristi istu za oba dela dana.

Članak se nastavlja posle reklama

#9 Nega kože iznutra

Baš to je ono što je koži potrebno: da se hrani spolja, ali i iznutra. Stoga, Bekamova pazi na ishranu i unosi omega-3 masne kiseline konzumirajući ribu, kako bi joj koža bila uvek sjajna.

#10 Terapija svetlom

Terapija svetlom podmlađuje i čisti kožu, pa je Viktorija veliki fan ovih tretmana. Naročitu pažnju tom prilikom obraća na kožu vrata.

#11 Nude proizvodi za usne

Pune i lepo definisane usne i te kako daju mladalački izgled. Zato je i Viktorijin mejkap pečat nude karmin koji obožava. Pre nanošenja karmina, uokviri usne olovkom u nude nijansi.

Članak se nastavlja posle reklama

 

 

lepotaizdravlje.rs Carlos Alvarez / Stringer via Getty Images Entertainment