Pun Mesec u Ovnu otkriva nam našu životnu misiju

by | 17 oktobra, 2021
Pun Mesec u Ovnu

Pun Mesec u Ovnu donosi neke promene i nove vidike, koji mogu da nam promene dosadašnji tok života. 

Pun Mesec je veoma moćna pojava na astrološkom nebu. Prepun skrivenog značenja i misterije, pun Mesec donosi sasvim novi spektar energije. Bez obzira na to u kom je horoskopskom znaku, pun mesec nas vodi na mesta duboko skrivena u nama samima i pomaže nam da manifestujemo život svojih snova.

A šta znači kada je pun Mesec u Ovnu, pojašnjavamo u nastavku.

Pun Mesec u Ovnu

Pun Mesec u prvom horoskopskom znaku očekujemo 20. oktobra. Kada se nalazi u Ovnu, pun Mesec nam donosi period u kojem se poravnavamo sa svojom životnom misijom. Pod svetlošću ovakvog Meseca, dobijamo pristup i svesnom i podsvesnom, otkrivamo svoje istinske želje i potrebe. Imaćemo priliku da saznamo šta je naša misija i životna svrha.

Ovaj položaj Meseca nas motiviše i inspiriše da preguramo i najteže trenutke. Dobijamo novi nalet energije, ispunjeni smo i osećamo se korisno. A pronaći svrhu nije uvek lak zadatak. Zahteva vreme, posvećenost, rizike i greške. Nekima su potrebne godine i godine kako bi stigli na taj put. Ipak, odgovor postoji duboko u nama, samo je potrebno pronaći ga.

Tokom sezone punog Meseca u Ovnu, budite otvoreni za informacije koje dobijate sami od sebe. Vodite dnevnik ili meditirajte. Pokušajte da prodrete u dubinu svog uma i duše kako biste razumeli sami sebe na dubljem nivou. Slušajte svoju intuiciju i ovog puta nećete pogrešiti. Bitno je samo da se ne plašite.

Ovaj period je takođe moćno vreme i da opraštate. Zaboravite na prošlost i na staru verziju sebe. Ne obraćajte pažnju na očekivanja drugih. Prihvatite sebe i ono što postajete tokom ovog perioda promene. Često, potraga za životnom misijom podrazumeva i da uradite nešto neočekivano ili nekonvencionalno.

Odbacite sve granice i stege, otvorite um za nove stvari i stvorite novu, bolju verziju sebe.

lepotaizdravlje.rsLera Danilova/iStock/Getty Images Plus via Getty Images


Najnovije na portalu Marie Claire

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.