Talula Vilis- hrabro u promene (video)

Brus Vilis je ošišao ćerku u izolaciji

by | april 10, 2020
talula vilis

Talula Vilis je kao i većina Amerikanaca u izolaciji sa svojom porodicom. Želja za promenom i izazovom tokom karantina je bila ogromna i odrazila se na njenoj frizuri.

Iako mnoge devojke najradije ošišaju šiške ili skrate krajeve, Talula Vilis se odlučila za radikalnu promenu. U tome joj je pomogao otac Brus. Novom frizurom je oduševila čitavu porodicu, jer je svojim izgledom podsetila na majku Demi Mur i njenu ulogu vojnika Džejn u istoimenom filmu. POVEZANO: Holivud bez šminke. Gvinet Paltrou slavila prirodnu lepotu

Smatra se da žene kada su nezadovoljne uvek prvo promene frizuru. Ovoga puta, Talula je pokazala da to ne mora da bude istina, žene su lepe i zadovoljne i kada naprave tako veliku promenu kao što je ona.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели tallulah (@buuski) дана


Bivši supružnici Brus Vilis i Demi Mur sa svojim ćerkama Talulom, Rumer i Skaut su u grupnoj izolaciji usled krize izazvane COVID-19. Vreme koje zajedno provode omogućilo im je mnoštvo zajedničkih dešavanja od ukrašavanja porodičnih pasa šljokicama do zabave porodičnog klana u istovetnim pidžamama. Njihova poslednja zajednička aktivnost? Šišanje Talule i njena dramatična transformacija povezala je porodicu više nego ikada, piše Vogue.

Članak se nastavlja posle reklama

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели tallulah (@buuski) дана

Talula Vilis 26-godišnja dizajnerka uključila se na Instagram kako bi podelila svoj novi izgled u portretu koji je snimila njena sestra Rumer, kao i video Brusa koji joj odseca pramenove kose.

– Izgledaš predivno, kao Jovanka Orleanka! – kaže glas u pozadini.

Članak se nastavlja posle reklama

Ono što je najmoćnije od svega je što je Brus Villis podsetio na njenu upečatljivu sličnost s majkom Demi koja je 1997. godine obrijala glavu igrajući vojnika Džejn. Džejn je u filmu prva žena koja je prošla obuku u američkoj mornaričkoj specijalnoj grupi za specijalne ratne zločine.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Dr.Kto (@dr.kto2) дана

Članak se nastavlja posle reklama

Hrabrost i sigurnost

Iako je Talula Vilis kao kameleon što se tiče promene boje kose i nije prvi put da se kratko ošiša, njeno najnovije šišanje mašinicom je nešto što služi kao inspiracija za prihvatanje velikih promena i počinjane iznova. To je znak velike hrabrosti i sigurnosti u ovom nesigurnom vremenu.

 

Članak se nastavlja posle reklama
lepotaizdravlje.rsGuliver/Getty; Instagram foto