TikTok trik za savršeno nanošenje karmina

by | 17 februara, 2022
TikTok trik za savršeno nanošenje karmina

Ovaj TikTok trik za savršeno nanošenje karmina isprobajte već danas, jer – nećete zažaliti. 

Štapići za uši, osim svoje osnovne svrhe, često nam koriste tokom šminkanja kako bismo sanirali eventualne greške u korištenju senki, ajlajnera ili ruža za usne. Ali li ste ikad razmišljali o tome da štapić za uši upotrebite kao dodatan alat za šminkanje?

TikTok trik za savršeno nanošenje karmina

Naravno, na TikToku, gde smo već otkrili mnoštvo genijalnih trikova kad je bjuti rutina u pitanju, pojavio se još jedan praktični video koji omogućuje najpreciznije nanošenje ruža za usne.

Pročitajte i… Zamrznuti bjuti blender je najnoviji TikTok mejkap trik

Sve što je potrebno jeste da stavite štapić između usana dok nanosite ruž , a nakon što ga uklonite, usne će biti savršeno ocrtane. Štapić u ovoj situaciji zapravo služi kako se ruž ne bi preslikao na zube i kako bi  rubovi usana bili jednako precizno namazani kao i ostatakm usana. Stoga, ukoliko ste jedni od onih koji možda nisu toliko iskusni u nanošenju ruža, vredi isprobati.

@tesslamariee Sandstone lip & cheek, linked in bio ✨ #qtiplipstick #makeuphack #howto #easymakeup #mamamakeup #lipcolor #ROMWEGetGraphic #PonderWithZion ♬ original sound – theanoughceke

Trebaće vam neko vreme da se naviknete, ali jednom kad ga naučite da nanosite karmin kako je predviđeno, biće besprekorno precizno. Kako vam rubovi usana ne bi ostali bez ruža, prethodno nanesite olovku za usne pomoću koje će rub usana biti definisan, a sam karmin biće dugotrajniji.

Priredila: Lana Biželj
Izvor: ljepotaizdravlje.hr

lepotaizdravlje.rs igor_kell/iStock/Getty Images Plus via Getty Images