Zamrznuti beauty blender je novi TikTok trik za besprekorno nanošenje pudera

by | novembar 19, 2021
Zamrznuti bjuti blender

Zamrznuti beauty blender je najnoviji mejkap trik u moru TikTok trendova kojima  skoro svakodnevno svedočimo. Ali da li zaista pomaže pri nanošenju podloge?

Bili vi ljubitelj TikToka ili ne, to je idealno mesto za otkrivanje beauty ili food trikova koji mogu biti mnogo praktičniji nego što mislite. Priznajemo, mi i dalje s vremena na vreme koristimo trik koji omugućava da puder duže traje, a pravimo i viralnu feta-pastu koja je letos bila veliki hit. Budite sigurni da nas je i najnoviji trend i te kako zainteresovao.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели BEST MAKEUP HACKS (@bestmakeuphacks)

Članak se nastavlja posle reklama

Zamrznuti beauty blender za nanošenje pudera

Teoretski, ovo može biti jedan od najboljih trikova za koji nismo ni znali da nam je potreban – natopite beauty blender vodom i stavite ga u zamrzivač na sat vremena. Nakon toga, utapkajte puder lagano zamrznutim sunđerom. Rezultat je sjajna koža i besprekorno naneta podloga. Naravno, jednom kada je lavina pokrenuta, TikTokerke su masovno počele da isprobavaju ovaj trik i većina tvrdi da im je nanošenje pudera sada mnogo jednostavnije i da im koža bolje izgleda.

Pročitajte i… Pravilno čišćenje bjuti blendera

S druge strane, ima i onih koji nisu bili zadovoljni nanošenjem pudera na ovaj način i koji tvrde da puder tako ostaje vidljiviji. Ipak to može biti i zbog same teksture konkretnog pudera kojoj ne odgovara ovakav način nanošenja.

@gwmakeupFor a smooth & flawless finish try this!✨ #viral #makeuphack #beautyblender #foundationhack♬ som original – .

Članak se nastavlja posle reklama

S obzirom na podeljena mišljenja, priznajemo, još nas više zanima pa ćemo sigurno isprobati ovaj trik u nekom od narednih šminkanja, a vi nam javite svoje utiske.

Priredila: Lana Biželj
Izvor: ljepotaizdravlje.hr

Članak se nastavlja posle reklama
lepotaizdravlje.rs Anastasiia Babakova/iStock/Getty Images Plus via Getty Images