Sve tajne beauty blendera: Pravilna upotreba i čišćenje

by | septembar 1, 2019

Verujemo da ste već upoznate sa svim prednostima ovog čudotvornog sunđera. Zahvaljujući svom obliku ovaj proizvod nam pomaže da make-up nanesemo na sve delove lica i u jednakoj količini, brzo i jednostavno. 

Pravilna upotreba

Pre nanošenja šminke na lice, stavite svoju bjuti blender pod mlaku vodu.  Dobro ga iscedite, kako ne bi bio previše mokar tokom nanošenja make up-a, jer tako nipošto nećete postići željeni rezultat. Kada blender operete i okvasite umotajte ga u peškir i stisnite, kako bi peškir upio višak vode. Šminku i losione takođe nemojte nanositi direktno na sunđer,  već prvo na ruku, a zatim tapkanjem nanesite proizvod na blender i isto tako na lice. Na ovaj način maksimalno ćete iskoristiti manje količine proizvoda sa blendera, pa ćete ponovo uzeti ostatak pudera sa ruke i malom količinom prekriti površinu celog lica. Kada biste proizvod nanosili direktno na blender velika količina bi se upila u sunđer, a postoji opasnost i od težeg blendanja, a posebno što želite je da izgledate neuredno i cakey.

Najbolje sredstvo za čišćenje beauty blendera?

Verovale ili ne, najbolje sredstvo je obični sapun! Svoj beauty blender najlakše ćete očistiti uz pomoć vode i sapuna:stiskajte blender  sve dok ona ne bude potpuno čist. Beauty stručnjaci predlažu pranje sunđerčića nakon svake upotrebe.

Pročitajte i…4 trika pomoću kojih ćete jutarnje beauty pripreme obaviti za manje od 10 minuta

Foto: @megoontego

 

Tagovi:

top