Uz Eucerin®, krenite na put lepote svoje kože!

by | jun 1, 2022
Eucerin®

Kao poklon, aktuelni ciklus Eucerin® Programa lojalnosti donosi vam preparate idealne za higijenu i negu tela i kod kuće i na putovanju.

Letnji dani, koji po temperaturi i vlažnosti vazduha podsećaju na tropske, prijatniji su uz češće tuširanje. Ali, ukoliko pritom ne koristimo adekvatna sredstva, može se dogoditi da izazovemo suprotan efekat – isušivanje kože praćeno perutanjem i iritacijama. Preparati iz Eucerin® pH5 linije sadrže veoma blage sastojke koji omogućavaju efikasno čišćenje kože bez isušivanja. Takođe, zahvaljujući formulaciji koja sadrži dekspantenol, pH5 citratni pufer i glicerin, pružaju idealnu negu i za suvu i osetljivu kožu, jačaju njene odbrambene mehanizme i čine je baršunastom i mekom.

Članak se nastavlja posle reklama

Eucerin® digitalni klub lojalnosti: Postanite njegov član!

Za prikupljenih 100 poena evidentiranih u aplikaciji Eucerin®Put lepote, preparate iz ove linije sada možete dobiti na poklon! Da biste krenuli na svoj Put lepote i ostvarili pravo na poklone neophodno je da sa Google Play ili Apple Store, ako već niste, besplatno skinete aplikaciju u verziji za Android ili iOS mobilne uređaje i sledite naredne korake:

  • Napravite svoj Eucerin® nalog da biste u svakom trenutku, brzo i lako, mogli da pristupite aplikaciji i sakupljate poene. Nakon registracije, postajete član digitalnog Eucerin® Kluba lojalnosti.
  • Fotografišite račun i skenirajte barkod kupljenog Eucerin® preparata kamerom mobilnog telefona i sledite dalja uputstva u aplikaciji. Umesto skeniranja, kupljeni preparati se mogu izabrati i u ponuđenoj listi u aplikaciji.
  • Registrovana kupovina donosi vam određeni broj poena. Koliki broj poena nosi svaki preparat možete pogledati klikom na naziv preparata u sekciji Eucerin® preparati u aplikaciji. Dodatne poene možete sakupljati zahvaljujući drugim aktivnostima dostupnim u aplikaciji, poput opcije “pozovi prijatelja” ili “bonus za prvu kupovinu”.
  • Nakon sakupljenog dovoljnog broja poena, kroz aplikaciju dobijate poklon-kod, koji se može iskoristiti u istoj apoteci u kojoj ste kupili preparate i ostvarili dovoljan broj poklon-poena. Za sve kupovine za koje ste u određenom kalendarskom mesecu ostvarili pravo na poklon, on će vaš čekati u istoj apoteci od 15. u narednom mesecu.
  • Paralelno možete otvoriti više Puteva lepote koji će biti vezani za različite apoteke. Nakon što dostignete prag za poklon u određenoj apoteci, u njoj ga možete i preuzeti.

PROČITAJTE I…Eucerin® i Marijana Makučijan predstavili nove tonirane preparate za zaštitu od sunca

Dakle, priključite se Eucerin® Klubu lojalnosti i kao poklon možete dobiti:

Članak se nastavlja posle reklama

Eucerin® Ph5 Soft Shower 400 ml

Eucerin® Ph5 losion za telo 20 ml

Članak se nastavlja posle reklama

Eucerin® Ph5 ulje za tuširanje 20 ml

Za ostvarivanje prava na poklon, neophodno je da kupovinu i unošenje poena u aplikaciju Eucerin®Put lepote obavite do 31.avgusta!

Članak se nastavlja posle reklama
lepotaizdravlje.rsPR