Poš se vratila: Linija karmina Viktorije Bekam inspirisana Spice girls

by | 7 oktobra, 2020
viktorija bekam karmin

Viktorija Bekam – karmin kao zaštitni znak samopouzdanih Spajsica

Nije čudno da nadimci postanu veći od same osobe ili njenog pravog imena. Kroz istoriju smo više puta imali prilike da se uverimo u tako nešto. Upravo to je bio slučaj i sa čuvenim Spice girls bendom koji je okupirao srca širom sveta 90-ih i 00-ih godina. Svi znaju za čuvene Spajsice, Mel Bi – Skeri Spajs, Emu – Bejbi Spajs, Mel Si – Sporti Spajs, Džeri – Džindžer Spajs (ponekad zvana i Seksi Spajs, što je manje volela) i Viktorija – Poš Spajs.

Sada je Viktorija Bekam konačno otkrila kako je tačno dobila svoj legendaran nadimak – i zbog čega ga sada doživljava drugačije. (Pročitaj: Nova kolekcija Viktorije Bekam donosi nam novi trend farmerki koje ćete obožavati)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Victoria Beckham Beauty (@victoriabeckhambeauty) on


U postu na Instagramu Bekam je napisala da Poš (Posh) nije njen prvi izbor za nadimak, ali je dodala i kako je upravo on odigrao značajnu ulogu u njenom životu.

Kako je nastala – Poš

– Ime Poš sam dobila 1996. tokom ručka sa Peterom Lorejnom iz časopisa Top of The Pops i ostalim Spajsicama – napisala je Viktorija i dodala:

– Ne mogu da kažem da bi to bio moj prvi izbor, ali na kraju sam se srodila sa njim pod nekim svojim uslovima. Bila sam mlada i stidljiva, a to što sam bila Poš (posh– otmeno) pomoglo mi je da pronađem svoj stil, samopouzdanje i svoj glas. 

Međutim, tada Viktorija nije mislila tako. Nakon što se grupa povukla ona je želela da se što više „odvoji“ od Poš, želela je da upozna sebe van uloge koju je igrala godinama. Sada, kako objašnjava, ne žali i prihavata vreme koje je provela pod čuvenim nadimkom. Pored toga što je doprineo propagiranju „ženske moći“ u celom svetu i njoj lično doneo je dobro.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Victoria Beckham Beauty (@victoriabeckhambeauty) on


– Posle Spice Girls, ogradila sam se od nadimka. Želela sam da pronađem svoj pravi put. Sada, godinama kasnije, sa zahvalnošću se osvrćem na to vreme. Nadimak Poš je zauvek promenio tok mog života, otvorio mi je vrata i omogućio da pratim svoje snove.

Viktorija Bekam – karmin u ime Poš

Ovo sećanje i priznanje modne kreatorke došlo je u isto vreme kada je lansirala novu liniju ruževa za usne Victoria Beckham Beauty, Posh Lipstick.

Biti Poš značilo je imati samopouzdanje, a Poš je deo tog samopouzdanja pronalazila u svom karminu. (Pročitaj: Za seksi i neustrašive dame koje žele tako i da izgledaju: Burgundi karmin must have jesenje sezone)

– Ove nedelje slavim Poš lansiranjem Posh ružva za usne. Ovo je stvarno lično – karmin mi je uvek davao samopouzdanje kada mi je trebalo i bio `dodatni začin` kad sam ga već imala – objasnila je Bekam.

– Svaka nijansa karmina inspirisana je nekim događajem, a i iako su ti trenuci bili moji, sa svima želim da podelim energiju i osećaj koji stvaraju. Ovo je oda našim životnim putevima i samootkrivanju kao žena. Posh se vratila – poručila je nekadašnja Spajsica.

U nastavku pogledajte i savete koje je Viktorija dala svojim fanovima – kako da savršeno stavite karmin.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Victoria Beckham Beauty (@victoriabeckhambeauty) on

lepotaizdravlje.rsGuliver/getty images