Znate li da se kozmetika može praviti i od čajeva?

by | april 10, 2022
kozmetika

Inovativna i unikatna kozmetika MULTIACTIV HERBAL INFUSION, bazirana na lekovitom bilju iz Srbije, najbolji je dokaz za to!

Još od antičkih vremena, čajevi od određenih biljaka koriste se u narodnoj medicini. Kada se konzumiraju u formi napitka, blagotvorno deluju na organizam, no poznati su i brojni benefiti njihove topikalne primene. Upravo ove činjenice insprisale su kozmetički brend MULTIACTIV da patentira tehnološki postupak koji pozitivna dejstva lekovitog bilja pretače u unikatne formulacije za negu kože. Reč je o autentičnom, u svetu jedinstvenom postupku proizvodnje, u kojem su pozitivna dejstva kamilice, hajdučke trave, belog sleza, majčine dušice i žalfije udružena sa efektima savremenih kozmetičkih sastojaka, kao što su beta glukan, biopeptidi, vitamin E, niacinamid, hidrirajući kompleks i alantoin. Patentirana tehnologija omogućava sinergijsko delovanje čajne infuzije lekovitog bilja bogate antioksidansima, mineralima, vitaminima, flavonoidima i etarskim uljima sa regenerativnim, hidrirajućim i umirujućim dejstvom aktivnih komponenti.

HERBAL INFUSION – LEPOTA PODRŽANA ČAJEM!

Članak se nastavlja posle reklama

KOZMETIKA MULTIACTIV HERBAL INFUSION: Sinergija prirode i nauke

Kao rezultat ovog postupka, nastali su MULTIACTIV HERBAL INFUSION proizvodi. Jedinstveni po sastavu i tehnologiji izrade, oni udružuju ono najbolje iz prirode i najefikasnije iz nauke kako bi negovali, štitili i regenerisali kožu i usporili njeno starenje. Zahvaljujući originalnom postupku, kombinaciji efikasnih sastojaka i negujućoj osnove, dobijene su jedinstvene formulacije za efikasnu i harmoničnu negu, pogodne za sve tipove kože i životne dobi, dok ugođaj i uživanje u iskustvu unikatne nege upotpunjava opuštajući miris lekovitog bilja.

MOĆNI TRIO

Herbal Infusion dnevna krema

Članak se nastavlja posle reklama

Lagane i brzoupijajuće teksture, ova krema dugotrajno hidrira kožu i predstavlja idealnu podlogu za dalju negu i nanošenje šminke.

Herbal Infusion svilenkasta noćna krema

Članak se nastavlja posle reklama

Bogate teksture, dubinski hrani i opravlja kožu, doprinoseći da ona ujutru bude glatka i blistava.

Članak se nastavlja posle reklama

Herbal Infusion tonik

Članak se nastavlja posle reklama

Optimalna kombinacija čaja i aktivnih komponenti u ovom toniku ima umirujuće i hidrirajuće dejstvo. Ovaj preparat idealno čisti i osvežava kožu. Za potpuni užitak, tufere natopljene tonikom držite na licu pet do 10 minuta, a potom nanesite odgovarajuću kremu za lice.

 

lepotaizdravlje.rsPR