Mars u Jarcu želi da ostvarite svoje ciljeve

by | 23 januara, 2022
Mars u Jarcu

Mars u Jarcu stiže nam 24. januara, a evo šta nam ovaj položaj priprema u narednom periodu. 

Mars je planeta koja vlada našom ambicijom motivacijom, ali i seksualnom vitalnošću. Mars je vatrena planeta, a kada se nađe u znaku zemljanog Jarca, donosi nam želju za napretkom i ostvarivanjem ciljeva.

Mars u Jarcu 2022.

Ova godina će izgleda početi sjajno za većinu pripadnika Zodijaka. Naime, planeta Mars u znaku Jarca nateraće nas da idemo napred- što nam donosi pozitivan start i za poslovni i privatni segment života.

Ovaj položaj vatrene planete ukazuje na pozitivnu i pravilnu usmerenu energiju ka ambicijama i željama. Postajemo svesni realnih mogućnosti koje su pred nama i efikasniji smo u težnji da ih ostvarimo. U ovom periodu, u fokusu će nam biti posao i sticanje materijalnog bogatstva. A budući da je ovo povoljan period za posao, najverovatnije je da će nam se i finansijska situacija poboljšati.

Pročitajte i… Najvažniji životni saveti za svaki znak Zodijaka

Pored karijere, ovaj položaj Marsa utiče i na ljubavni segment svakoga od nas. U ovom periodu biće naglašena seksualna želja. Ali u isto vreme, bićemo nesigurniji i sumnjaćemo u osećanja partnera. Može doći do prepirki i melanholije, ali svaka oluja ima rok trajanja. Tako da ne morate mnogo brinuti. U ovom periodu takođe više pažnje posvetićemo autoritetu, porodičnim vrednostima i tradiciji.

Mars u Jarcu donosi nam samopouzdanje i vitalnost. Biće naglašen i zakmičarski duh, motivisanost za rad i izvršavanje poslovnih obaveza. Ambicija i želja za uspehom dobro će se pokazati, pa većinu znakova Zodijaka očekuje poslovni uspeh.

Bićemo i optimističniji, strastveniji i hrabriji i u poslu i u ljubavi. Sve što zamislimo u ovom periodu možemo i da ostvarimo. Stoga savet na kraju je: pazite šta želite!

Pročitajte i… Čitanje natalne karte- vodič za početnike

 

lepotaizdravlje.rsAvesun/iStock/Getty Images Plus via Getty Images

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.