Festival koji nećete želeti da propustite, ako radite na sebi…

by | 23 avgusta, 2021
festival

Kada smo jaki i stabilni, možemo da gradmo i kvalitetne odnose s drugima. Da bismo to ostvarili, pomoći će nam ADA Divine Awakening festival!

Do sada smo putem EXIT festivala iskusili kulturno-umetničke performanse, društveno odgovorne kampanje i angažovanost, te mužičke nastupe najvećih svetskih bendova i izvođača. No, sada se okrećemo ka unutra: ka sopstvu, intimnosti i povezivanju. Ada Awakening Festival, koji će se ovog septembra održati u Crnoj Gori, biće prostor energetske razmene, intenzivnog rada na vezama i odnosima, povećavanja intimnosti sa sobom i partnerima. Zahvaljujući njemu, posetioci će moći da istraže i osveste svoju seksualnost, da se povežu sa svojim telom, kao i da – pri oslobađanju emocija i isceljenju trauma – dobiju podršku stručnjaka.

Foto: PR

Upoznajte svoje novo „lice“

Osnivač ExitaDušan Kovačević – i osnivačica Tantra Spirit festivala – Dolores Antić – osmislili su potpuno novi ADA Divine Awakening festival kojim ukazuju na sve učestaliji problem današnjice – sve veću usamljenost, otuđenost i posebno sukobe i jaz u suštinskom povezivanju u partnerskim odnosima. U stručnom magazinu British Medical Journal istaknuto je da će uticaj pandemije na mentalno zdravlje verovatno trajati mnogo duže nego njen udar na fizičko zdravlje. S ciljem da se ljudi povežu, otvore ka drugima i postanu svesni sebe, na nestvarnoj Adi Bojani u Crnoj Gori, od 15. do 20. septembra, tokom šest dana, festival će pružiti iskustvo radionica koje će voditi najveća svetska imena iz oblasti tantre i ličnog razvoja. Putem telesnih vežbi, joge i meditacije, muzičkog programa, umetničkih instalacija i performansa, prisutni će moći da osete ritam svog tela, da probude uspavane instinkte, sete se svojih korena i porekla, te da i u sebi i u drugima pomire muško-žensku energiju.

Više informacija o programu, edukatorima i izvođačima potražite OVDE.

Iskoristite posebnu pogodnost pri kupovini ulaznica!

Paketi ulaznica za festival i smeštaj prodaju se preko sajta ADAwakening.me. Do 23.8. dostupni su po poklon-ceni od 369 evra po osobi, sa popustom od 35%. U skladu s programom i energijom festivala, planirana je zdrava, vegetarijanska ishrana koja će ispuniti čula i negovati telo. Uz polupansion, cena doplate za hranu je 19 evra, odnosno 29 evra za pun pansion. Ukoliko ulaznicu kupite preko L&Z LINKA, ostvarićete popust od 40% u odnosu na punu cenu aranžmana.

Pročitajte i… Usamljeniji ste i tužniji nego ikad? Spajamo vas sa psihoanalitičarem

Info plus

U svetlu epidemiološke situacije, sve trenutne detalje u vezi sa kovid merama možete pročitati na zvaničnom sajtu festivala.

lepotaizdravlje.rsPrimipil/ iStock via Getty Images, PR

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.