Pogađate li: Koje je boje odevna kominacija koju je Ema Stoun odabrala za premijeru filma „Zlica“?

Sinoć je u Los Anđelesu održana svetska premijera dugoiščekivanog Dizni filma "Zlica" (Cruella).

by | 19 maja, 2021

Zvezda dugoiščekivanog Dizni ostvarenja, dobitnica nagrade Oskar, Ema Stoun, pred projekciju filma „Zlica“ (Cruella) pojavila se na crvenom tepihu ispred holivudskog El Captain teatra, uz pratnju reditelja Krega Gilespija.

Pretpostavljali smo da će Ema za ovu promo-turneju odabrati crno-bele autfite (u skladu sa 101 dalmatincem, naravno!)  i… nismo pogrešili. Novopečena mama (u martu je dobila kćerkicu) odabrala je crno Louis Vuitton odelo koje je iskombinovala sa belom bluzom sa šal-kragnom. Za dašak boje pobrinula se crvena, takođe Louis Vuitton torbica, kao i Zlicin omiljeni, jarkocrveni karmin.

Kada „Zlica“ stiže u naše bioskope?

Da dodamo još i to da će naredne nedelje, od četvrtka 27. maja i domaća publika moći će da uživa u filmskom spektaklu i priči o poznatom ekstravagantnom Diznijevom liku Zlici, kada će se širom Srbije film naći na bioskopskim platnima.

Šta možete očekivati?

Nastala kao opaki lik crtanog klasika 101 Dalmatinac, uz koji su odrasle mnoge generacije, Zlicu sada upoznajemo iz novog ugla – iz perioda kada je kao devojka težila svojim nedosanjanim snovima.

U srcu Londona ’70-ih godina, u jeku pank pokreta, obmanama sklona Estela je mlada i  inteligentna devojka odlučna da se proslavi u svetu dizajna. Tumarajući ulicama Londona mladi lopovski dvojac pridružuje se Esteli, podržavajući njenu glad za nestašlukom.
Estelinu sklonost ka dizajnu i modi primetiće modna legenda i baronica Von Helman čiji lik u najnovijem Diznijevom ostvarenju tumači dvostruka dobitnica nagrade Oskar Ema Tompson. Povezanost ovih dveju „dama“ pokrenuće niz događaja i otkrića koja dovode do toga da Estela prihvata svoju opaku stranu i postaje osvetoljubiva Zlica…

lepotaizdravlje.rsAlberto E. Rodriguez/Getty Images for Disney via MegaComFilm

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.