Spremate večeru za prijatelje? Obavite nabavku na vreme i stvorite prostor za kreativnost!

by | 15 oktobra, 2021
bespoke frižider

Bespoke frižider – čuva svežinu namirnica, funkcionalan je i savršeno dizajniran

Za one koji su novi u pripremi proslava u svom domu, prvi savet je dobra organizacija, jer to je „pola posla“.

Kako organizovati večeru u svom domu

Priprema jelovnika

Najpre, u odnosu na goste i njihove afinitete kada je reč o izboru namirnica, pripremite autentičan i ukusan jelovnik. On treba da bude originalan, „aktuelan“ odnosno zdrav i izbalansiran, svakako ukusan, ali i lako pripremljiv.

Nabavka namirnica

Nakon sastavljanja jelovnika, sledi kupovina neophodnih sastojaka i namirnica. Ono što je važno jeste da u ovoj fazi imate pravog saveznika, frižider koji će da najbolje očuva svežinu kupljenog.

Izbegavajte nabavku na dan proslave

Odlazak u markete i na pijacu na dan proslave kako bi se kupile sveže namirnice? Ovo je trauma svih onih koji pripremaju gozbu za više ljudi. Da li može da se stavi tačka na ovaj ogroman stres?

Da, Samsung Bespoke frižider vam daje tu fleksibilnost da namirnice nabavite ranije, a pri tome njihova svežina se čuva zahvaljujući inovativnoj Flex Zoni koja ima pet opcija za podešavanje temperature frižidera. Moguće je podesiti temperaturu za zamrzavanje, blago zamrzavanje, meso i ribu, voće i povrće, kao i za piće.

Takođe, zahvaljujući tehnologiji Humiditi Fresh + frižider, unutar posebnog odeljka, nudi mogućnost podešavanja nivoa vlažnosti, stvarajući idealan ambijent za skladištenje različitog voća i povrća, čime se omogućava da ono ostaje hrskavo, sveže i sočno, te će vaše sveže salate biti nikad ukusnije i sočnije. Ovaj model nudi i jedinstvenu organizaciju skladištenja, jer uz fleksibilne fioke možete unutrašnji prostor prilagoditi po sopstvenoj želji. Na ovaj način sortiraćete namirnice i pripremljena jela prema sopstvenoj organizaciji.

Bespoke frižideri donose Optimal Fresh + tehnologiju, koja omogućava da se poseban odeljak dodatno podeli na dve zone koje se hlade na različitim temperaturama. Tako jedna zona može da bude hladnija i adekvatna za namirnice poput mesa i ribe, a druga manje hladna za preostalu hranu. Pomoću jednog dodira na opciju Cool Select + moguće su promene u načinu rada hlađenja i biranja opcija: hladno (2°C), hladno (-1°C), meko zamrzavanje (-5°C) ili zamrzavanje (-15 ~-23°C), prema sopstvenim potrebama.

Postignite originalnost u svemu

Zahvaljujući vrhunskim performansama, Bespoke frižider omogućava da se nabavka u potpunosti odvoji od pripreme hrane, što domaćinima omogućava da se bez stresa posvete pripremi hrane, dekorisanju trpeze i doma, ali i svom stajlingu. Važno je ostaviti taj lični pečat, potvrditi originalnost.

Izbor pića

Dobro razmislite i o piću koje planirate da služite. Važno je „upariti“ jelovnik sa pićem. Uz Bespoke model frižidera i njegov dvostruki ledomat, uz obične kockice leda piće možete poslužiti i sa ledenim mrvicama koje brže rashlađuju piće. Ledene mrvice savršene su za pripremu koktela, frapea ili ledene kafe, te je originalnost zagarantovana.

Potrebno je i napomenuti da je ovaj model frižidera jedinstven i po svom dizajnu. Uklapa se u različite stilove uređenja kuhinjskog prostora i jednostavno dominira u njemu. Imate mogućnost izbora, bilo da se radi o materijalu, boji ili željenoj završnoj obradi. U odnosu na estetiku ostatka kuhinje moguće je birati između crne, lila i sive boje, koje mogu da se kombinuju sa materijalima saten-staklo, glam-staklo, čisto staklo, terakota metal, pravi nerđajući čelik i čelik-metal. Savršeno uklopljen u ostatak kuhinje, dok prati estetiku čitavog prostora, ovaj frižider će zasigurno privući pažnju svih onih koji budu ušli u kuhinjsku zonu.

Kako ste uz dobru organizaciju na vreme krenuli sa nabavkom namirnica i pripremom jelovnika, ostaje vam dovoljno vremena da se posvetite detaljima, dekoru trpeze koji svakako usklađujete sa ostatkom estetike koja vlada u prostoru i naravno sopstvenom stilu za to veče.

Više informacija o novim Samsung Bespoke frižiderima možete pronaći na linku.

Pročitajte i… Eterijer trendovi za jesen/zimu – 3 cozy & mindful stila kojima nećete odoleti

Promo

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.