Najlepše novogodišnje jelke: Ideje za dekoraciju

by | novembar 15, 2023
Najlepše novogodišnje jelke: Ideje za dekoraciju

Prva asocijacija na novogodišnje praznike (osim preukusne hrane) jeste jelka. Zato smo danas za vas odabrali najlepše novogodišnje jelke.

U moru novogodišnjih ukrasa, nije baš lako odabrati samo nekoliko. Sve nam se sviđa i sve bismo da kupimo. Možda će vam sledeće ideje za ukrašavanje novogodišnje jelke pomoći da odaberete one ukrase koji će se savršen uklopiti u vaš dom. I odgovarati vašem senzibilitetu.

Najlepše novogodišnje jelke

Ružičasta jelka

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели David Lawson Design (@davidlawsondesign)

Feng šui stručnjaci tvrde da, ako želite da privučete sreću, novac, ljubav i zdravlje u 2024. godini, treba da okitite jelku ružičastim ukrasima. I da je postavite u severni deo stana.

Glamurozna jelka

Ova snegom prekrivena novogodišnja jelka puna je teksture — od mat mrežice do kombinacije mat, svetlucavih i sjajnih ukrasa.

Pink jelka s balonima

Deca će se oduševiti zamenom tradicionalnih ukrasa šarenim balonima. Ovo je idealna dekoracija za „u poslednjem trenutku“. Osim toga, kao što smo već naveli, pink (ružičasta) boja će svima doneti sreću naredne godine.

Zaleđena jelka

Ako imate staru veštačku jelku koja leži u podrumu ili na tavanu, jednostavno je celu prekrijte veštačkim snegom. I dodajte nekoliko zlatnih ukrasa i svećice.

Manje je više

Ako ste odvojili vreme da pronađete savršenu novogodišnju jelku, nema potrebe da svaku granu pokrivate dekorom. Neka prirodna lepota zablista tako što ćete se odlučiti za nekoliko vintidž lampica i minimalnih ukrasa.

Rustična jelka

Sve što je potrebno da biste kopirali ovu dekoraciju inspirisanu prirodom sušene pomorandže, veštačke bobice  brusnice i vijenac od pompona. I ne zaboravite pletenu korpu od pruća.

Prodavnica slatkiša

Deca će se oduševiti ovom šarenom jelkom. Nabavite belu veštačku jelku i napunite je ukrasima koji podsećaju na slatkiše i pravim slatkišima (bobonice, čokoladice, krem bananice, lizalice…). Dodajte svećice i nekoliko raznobojnih kuglica. I dobili ste jelku koja će vam podići raspoloženje svaki put kad je pogledate.

A može i jednostavno…

Ako više volite minimalističku novogodišnju dekoraciju, odlučite se za jednostavanu dekoraciju. Ubacite u vazu granu koju ste pronašli u prirodi i ukrasite je jednostavnim figuricama.

Oleksandr Pirko/gettyimages.com