Balkanci su šarmantni i posebni, ali kada ovo rade, oteraju svaku ženu

by | oktobar 16, 2016

Oslušnite razgovore u bilo kom kafiću, pročitajte rasprave na bilo kom forumu, ili, uostalom, osvrnite se i pogledajte iskustva svojih prijatelja, a zašto da ne, i svoja ljubavna iskustva. Videćete da se svi žale zbog toga što ne mogu da ostvare dužu, prisniju vezu.

Foto: Guliver/Thinkstock

Foto: Guliver/Thinkstock

Zašto je to tako? Zato što, kao što se momci žale da sve devojke izgledaju na isti kalup, tako se i oni ponašaju na isti kalup.

Članak se nastavlja posle reklama

Pročitajte i… Ako prolazite kroz ovakve situacije, on vas nikada neće voleti i ceniti koliko zaslužujete

Ne verujete? Sedite u prvi kafić i posmatrajte parove – od mladih do onih srednjih godina, i sigurno ćete uočiti jednu stvar koja je svima zajednička, a to je da oba člana para ne skidaju pogled sa telefona, ili, u retkim situacijama jedno pilji u telefon (obično muška polovina) a drugo u zid i strpljivo čeka da mu dragi/draga završi sa razgledanjem tuđih fotografija i udeli mu mrvu pažnje.

To nažalost nije sve. Ovo je klasično stereotipno ponašanje ove generacije muškaraca zbog koje ne mogu da održe ozbiljnu vezu.

Članak se nastavlja posle reklama

Foto: Guliver/Thinkstock

Foto: Guliver/Thinkstock

Članak se nastavlja posle reklama

NAVUČENI SU NA IGRICE

Da, možda zvučim kao baba koja redovno savetuje da se maknete od kompjutera jer kvari vid, ali ako pogledate generaciju današnjih muškaraca, od onih od 15, 16 pa do ovih preko 30 godina, svi su mladost proveli igrajući igrice dok im je mama doturala tanjir sarme, da ne prekidaju važnu borbu. Posla nema, para za provod nema, ali makar može da pobegne od svega u virtuelni svet, gde je uspešan, moćan i snažan, a u njega smrtno zaljubljena podjednako snažna i neverovatno zgodna devojka koja ga prati i u vodu i u vatru. Onda, nakon igrice, ode na porno sajt gde ga čekaju devojke istih gabarita i težnji. Onda jednom u par nedelja izađe među stvaran svet i šokira se devojkama koje nisu ni nalik onim njegovim, kompjuterskim.

Članak se nastavlja posle reklama

Pročitajte i… Ako je odgovor na ovih 5 pitanja “DA”, onda je on definitivno čovek vašeg života

NESAMOSTALNI SU

Članak se nastavlja posle reklama

U skladu sa prethodnom stavkom, većina muškaraca do najmanje 35. godine stan deli sa roditeljima. Znao u kakvom nam je stanju država, ali ako i živi sa roditeljima, to ne znači da je aboliran od kućnih poslova. Većina muškaraca sa ovih prostora je do 30. godine prepuštena majci, a onda se prepušta u ruke ženi, htela to ona ili ne.

TAKO NESAMOSTALNI BI DA BUDU GLAVA KUĆE

Imate milion takvih primera: suprug je dobio otkaz, žena radi, nakon posla se bavi domaćim poslovima, i tako iz dana u dan. On uzima procenat od njene plate, odlazi ispred lokalne radnje na pivo, do kladionice da odigra tiket i to bi bilo to od njega. Ali, zato voli da lupi šakom o sto i ostale mučne fraze, i pokaže ženi ko vozi traktor a ko otvara kapiju (jedna od omiljenih fraza naših muškaraca).

Članak se nastavlja posle reklama

Foto: Guliver/Thinkstock

Foto: Guliver/Thinkstock

SRAMOTA IH JE DA POKAŽU NEŽNOST…

Članak se nastavlja posle reklama

…ženi. Jer žena je njihov plen i tu je kraj priče. Šta ima da se blamira i ljubaka pod stare dane sa rođenom ženom? Naravno, to ne važi za ljubavnicu koja će naići jer mu „žena ne pruža nežnost“.

Pročitajte i… Ako umete da prepoznate signale, telo može da vam pokaže da li je ON gospodin pravi

NE UMEJU DA RAZGOVARAJU

Članak se nastavlja posle reklama

Više ih ne zanima šta žena misli o stanju u državi, u svetu, o novoj knjizi koju je pročitala, ma ni o Kim Kardašijan. Znaju da prebacuju, gunđaju, pričaju o neplaćenim računima i upoređuju svoju sa drugim ženama koje su em lepše, em uspešnije i generalno ubijaju u pojam ženu koja daje sve od sebe. Nakon toga on ode sa društvom, a ona ostane kući i lupa glavu oko toga gde greši.

Zapratite nas na Viberu! Učestvujte u kreativnim razgovorima i prvi čitajte najinteresantnije vesti sa portala “Lepota i zdravlje” >>> http://www.viber.com/lepotaizdravlje

Tagovi: