Da li vas muškarac zaista voli: Kako to da otkrijete

by | 7 decembra, 2023
Da li vas muškarac zaista voli: Kako to da otkrijete; zaljubljeni par

Pitate da li vas muškarac zaista voli i planira budućnost sa vama ili se samo pretvara da mu je stalo? Postoji način da to otkrijete.

Dugo ste zajedno, ali sumnjate u partnerova osećanja? Kako da procenite koliko su ozbiljne namere vašeg partnera prema vama? Jednostavnije je nego što mislite.

Da li vas muškarac zaista voli: Kako otkriti istinu

Razgovarajte o zajedničkim planovima i ciljevima

Potpuni razvoj odnosa podrazumeva razgovor o planovima za blisku budućnost. Na mesec, na godinu, a možda i do kraja života. Postavite svom partneru direktno pitanje: „Kako vidiš našu budućnost?“ Pratite njegovu reakciju. Ako, nakona vašeg pitanja, partner deluje zbunjeno i nesigurno, onda tu mžda baš i nisu čista posla…

Takva reakcija može ukazivati na to da vas ta osoba ne vidi u svojoj budućnosti. U čvrstim vezama, partneri otvoreno razgovaraju o svojim planovima i zajedno ih sprovode. Zapitajte se da li vi i vaš partner stremite ka istim ciljevima? Da li delite slične životne vrednosti?

Ako su odgovori na ta pitanja negativni, malo je verovatno da ćete uspeti da izgradite dugoročnu harmoničnu vezu s takvom osobom, uprkos svojim osećanjima.

Poverite mu važan zadatak

Interesovanje i spremnost da učestvujete u vašem životu govori o iskrenosti osećanja vaše druge polovine. Zamolite partnera da vam pomogne oko nečega što vam je važno i pogledajte kako će reagovati na ovaj zahtev. Ovo će vam pomoći da vidite da li ono što vam je važno shvata ozbiljno. Ako ne, možda vas parner ne voli onoliko koliko biste to vi želeli.

Ocenite iskrenost u komunikaciji

Zdrav i harmoničan par uvek je otvoren jedno prema drugom. U komunikaciji nema zastoja, tajni ili obmane. Ako vaš partner sve deli sa vama i ništa ne krije, onda je to jasan pokazatelj da vam veruje i da je spreman za dalji razvoj veze.

Ako primetite da nešto krije od vas i izbegava da direktno odgovori na vaša pitanja, to je razlog da sumnjate u njegovu iskrenost. A možda njegova osećanja prema vama nisu tako jaka.

Koliko ulaže u vaš odnos

Ako je muškarac spreman da potroši svoju energiju, vreme i novac na vas, a ne prebacuje vam da mu nešto dugujete – to je dobar znak. Način na koji se zajedno nosite sa materijalnim poteškoćama je odličan pokazatelj snage veze. Kada nema novca, pojavljuju se prava osećanja među ljudima.

Kako se ponaša tokom svađe

Čak ni idealna veza ne može postojati bez nesuglasica. Važno je kako se partner ponaša tokom sukoba, da li ume da prizna da nije u pravu i da li pokazuje agresiju. Nije potrebno izazivati svađe, ali je potrebno analizirati kako se vi i partner nosite u konfliktnim situacijama. Ljudi čija su osećanja jaka uvek će naći put do pomirenja.

Zinkevych/gettyimages.co.uk