Erogene zone muškaraca spram horoskopskog znaka

by | novembar 24, 2023
erogene zone muškaraca spram horoskopskog znaka

Da li znate koje su glavne erogene zone vašeg muškarca spram njegovog horoskopskog znaka? Otkrijmo!

Prema astrologiji, svaki horoskopski znak ima svoje erogene zone. Možete biti skeptični u vezi sa ovim, ili možete proveriti: slediti jednostavne preporuke i posmatrati reakciju svog partnera.

Erogene zone muškaraca spram horoskopskog znaka

Ovan

Ako želite da oraspoložite Ovna, samo mu nežno prođite prstom kroz kosu ili mu se igrajte sa ušima i nežnom kožom iza ušiju.  Agresiju će odmah zameniti opuštanje i blaženstvo. Jer, teme i uši su glavne zone svakog muškarca Ovna.

Članak se nastavlja posle reklama

Bik

Da, Bik (kao i pravi bikovi) voli nežno milovanje vrata. Stoga, ako je vaš izabranik počeo nehotice da trlja vrat, najverovatnije je impresioniran vašim novim crvenim karminom, haljinom ili nečim drugim.

Erogene zone muškaraca spram horoskopskog znaka: Blizanci

Pokušajte da se igrate njegovim rukama, mazite ih, držite ih ili stavite svoju ruku na njegovu. A ako želite da ga ukrotite, samo mu dajte masažu ruku, ne zaboravljajući na svaki prst. On će to svakako ceniti.

Rak

Ne samo što su fascinirani ženskim grudima, nego su emotivni predstavnici Rakova izuzetno osetljivi na dodir u predelu grudnog koša. Ovaj vodeni znak je povezan sa ženstvenošću i domom. Meki poljupci i lagano grizenje u predelu grudi će ga izludeti.

Članak se nastavlja posle reklama

Lav

Sledeći put kada se budete mazili sa svojim ljubavnikom Lavom, zadržite se na trenutak, polako prelazeći prstima gore-dole po kičmi ili praveći male krugove. Uglavnom, Lava pali sama pomisao da je on centar sveta za svoju izabranicu. Stoga nije iznenađujuće što su njihova erogena zona srce i leđa. Slušajte njegovo otkucaje srca i pređite prstima duž njegovih leđa. I prede u ekstazi.

Devica

Device su  ljudi koji vole tetovaže na stomaku. Zato što su stomak i struk jedna od njihovih omiljenih erogenih zona. Nakon ukusne domaće večere, jednostavno nacrtajte zamišljene krugove na njegovom stomaku, ovo će biti najefikasnija seksualna predigra.

Članak se nastavlja posle reklama

Erogene zone muškaraca spram horoskopskog znaka: Vaga

Vage vole kada ih lagano udarite po zadnjici ili pogladite donji deo leđa. U idealnom slučaju, uradite oboje. Odakle dolazi ova strast?

Škorpija

O da, ovde će samo seks pomoći! Verni svojoj reputaciji, Škorpije su izuzetno seksualne osobe. A ako ste već u vezi sa  Škorpijom, onda je vreme da proučite celu Kama Sutru. Bolje je to učinite zajedno i bez prethodne pripreme. Svideće mu se.

Članak se nastavlja posle reklama

Strelac

Čak i ako laže, bokovi mu ne lažu. Kukovi su deo tela koji je stalno uključen u kretanje, a i sam Strelac je veliki istraživač. Stoga je najlakši način da ga istovremeno opustite i upalite da mu masirate butine i noge. I on će zauvek biti tvoj. Ili bar za ovo veče.

Jarac

Iako vam kolena možda neće biti posebno seksi, ovde ste da eksperimentišete. Pošto su u svakodnevnom životu Jarčevi, po pravilu, veliki gazde, najbolje je da počnete da improvizujete u krevetu i da ga konačno bacite na kolena. O ovome je dugo sanjao.

Članak se nastavlja posle reklama

Erogene zone muškaraca spram horoskopskog znaka: Vodolija

Vodolija je humanistički znak, uvek spremna da se založi za ono u šta veruje. Ovaj vazdušni znak je povezan sa listovima i gležnjevima, delovima tela koji podržavaju uzdizanje. Stoga, ne zaboravite na ove oblasti kada ga masirate. I neće to zaboraviti.

Ribe

Ribe su fasicnirane stopalima.Ribe vladaju nogama, sidrom celog tela. Razmazite ga masažom stopala u krevetu, ili još bolje, u kupatilu. On će to svakako ceniti.

nd3000/istock/gettyimagesplus