Erogene zone muškarca: Predstavljamo kompletnu mapu tela!

by | 1 septembra, 2022
erogene zone muškarca

Erogene zone muškarca su toliko osetljive, da im samo možemo pozavideti. Ako znate gde da tražite, možete da izludite svog muškarca samo dodirom.

Iz nekog razloga, opšte je prihvaćeno da muškarci imaju samo jednu erogenu zonu koja zaslužuje veliku žensku pažnju. U stvari, nije tako jer svako ima svoje erogene zone. Možete biti skeptični u vezi sa tim, ili možete jednostavno  slediti neke jednostavne preporuke i posmatrati reakciju svog partnera. Definitivno mu neće smetati. Sastavili smo anatomsku mapu muških erogenih zona.

Erogene zone muškarca

Uši

U rupici iza uha i u samoj resici kod muškarca nema bišta manje nervnih završetaka nego kod žena. Oni, baš kao i mi, vole da se ljube i grizu za uvo. Samo budite tom prilikom nežne.

Vrat

Apsolutno erogena zona za skoro sve ispitanike, bez izuzetka. Ipak i u ovom slučaju je važno da budete nežni. Počnite od uha, pa pređite na vrat, pa do ključne kosti i niže. Sigurno ćete izludeti svom partnera.

Grudi

Ovde su mišljenja podeljena. Kako vaš muškarac reaguje na milovanje grudi, možete saznati samo iskustvom. Mnogi čak i ne shvataju da je ovaj deo njihovog tela veoma osetljiv.

Erogene zone muškarca- Stomak

A posebno – područje oko pupka. Milovanje dlanom, lagano grickanje i ne štedite na poljupcima!

Zadnja površina vrata

Na zadnjem delu ovog dela tela nalazi se veliki broj nervnih završetaka. Sećate se kako je lepo kada dobijete masažu glave u kozmetičkom salonu, pa se naježite u ovom delu tela? Ovo se i muškarcima sviđa. I naježi ih.

10 rečenica koje muškarci sanjaju da čuju – i vaš, takođe!

Leđa

A posebno dve zone: između lopatica i u šupljini u donjem delu leđa. Nemojte se samo zanositi prilikom masaža ili poljubaca. Na kraju krajeva, pred vama je još cela noć i nekoliko podjednako uzbudljivih oblasti.

Noge

Kukovi su deo tela koji je stalno uključen u kretanje, a svi muškarci su veliki istraživači. Stoga je najlakši način da ga istovremeno opustite i uzbudite tako što ćete mu masirati butine i potkolenice. I biće tvoj zauvek. Ili bar za večeras.

Erogene zone muškarca- Unutrašnja butina

Poljubite i golicate muškarca u predelu unutrašnje strane butine i rezultat će biti neverovatan.

Svako telo sa svojim erogenim zonama je individualno. A jedna od najdivnijih i najnagradnijih aktivnosti za dugi vikend je igra otkrivanja sve više i više novih erogenih zona na telu partnera. Srećno!

Lepota i zdravljefizkes/iStock/Getty Images Plus via Getty Images

Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.