Istraživanja pokazala kakvi momci su najpoželjniji!

by | mart 26, 2017

Mnoge žene se pitaju zašto svaki put nailaze na slične pratnere i često izlaze iz veze nesrećne i nezadovoljne, uzrok tome su otkrili naučnici koji su sproveli istraživanje na velikom uzroku žena.

Foto: Pixabay

Najnovija istraživanja pokazala su da žene procentualno više i češće privlače muškarci koji su narcisoidni, sebični i psihopate, pa čak i problematični.

Članak se nastavlja posle reklama

Koliko god to zvučalo bizarno, nažalost istraživanje je pokazalo da devojke ipak vole „loše“ momke više nego dobrice. Istraživanje objavljeno u časopisu “Evolution and Human Behavior“ ide toliko daleko da poziva muškarce da radije budu namršteni nego nasmejani.

Veruje se još da žene smatraju da bi muškarci doista trebalo da budu „jači pol“ u svakom smislu te reči te da je neophodno da ostave i taj vizuelni efekat namrštenog macana koji je spreman da lupi šakom o sto.

Drugo istraživanje je pak, otkrilo da žene najčešće privlači muški znoj, odnosno seksualno iz uzbuđuje i kod njih izaziva ubrzani rad srca i povećani nivo hormona stresa.

Članak se nastavlja posle reklama

Šta vi mislite – da li ovi rezultati imaju veze sa stvarnim životom?

Pročitajte i … Ova pitanja singl devojke ne vole da čuju!

Članak se nastavlja posle reklama

Zapratite nas na Viberu! Učestvujte u kreativnim razgovorima i prvi čitajte najinteresantnije vesti sa portala “Lepota i zdravlje” >>> http://www.viber.com/lepotaizdravlje