Kako zvezde reaguju na scene seksa u kojima glume njihovi partneri?

by | januar 20, 2023
seks scene, zvezde, partneri

Kako zvezde reaguju na scene seksa u kojima glume njihovi supružnici? Za Blejk Lajvli, na primer, takve scene sa Rajanom Rejnoldsom su pravo mučenje…

Gluma je često nepredvidljiva. Po planu scenarista i reditelja, zvezde moraju da glume u različitim scenama, uključujući eksplicitne i seksualne scene. Ok, oni su uspeli da prevaziđu sram od kamera, ali –  kako njihovi muževi i žene reaguju na ovakve scene?

Čening Tejtum i Džena Devan Tejtum

Uprkos činjenici da jedan od najlepših parova u Holivudu više nije zajedno (glumci su se razveli u aprilu 2018. najavili razvod), ostaće upamćeni po čuvenoj Tejtumovoj izjavi da ga takve scene njegove supruge čak i uzbuđuju.

Članak se nastavlja posle reklama

Blejk Lajvli i Rajan Rejnolds

Blejk Lajvli i Rajan Rejnolds su možda najzabavniji i humoru najskloniji par u Holivudu. Pa, ipak, za njih ovo pitanje baš i nije jako smešno. Blejk Lajvli je ispričala kako je protekao njen let avionom u kome su bukvalno svi gledali Dedpula sa Rajanom u glavnoj ulozi. Nije joj bilo zabavno dok su sa svih zvučnika dopirali intimni zvuci njenog supruga.

Članak se nastavlja posle reklama

Džejmi Dornan i Amalija Vorner

Sad samo pokušajte da zamislite da vam suprug glumi u 50 nijansi sive. Užas, zar ne? Amalija Vorner, žena Džejmija Dornana morala je to da proživi, pa je donela najbolju moguću odluku – uopšte nije gledala film!

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели DJ 💓 JD (@dornanjohnson)

Članak se nastavlja posle reklama

Kit Urban i Nikol Kidman

Ne tako davno, svi smo gledali Big Little Lies, u kojoj Nikol Kidman ima eksplicitne i agresivne scene seksa. Sama Kidmanova je ispričala da joj je bilo užasno teško da prođe ovo snimanje i da je uspela samo zahvaljujući Kitovoj podršci.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Nicole Kidman (@nicolekidman)

Članak se nastavlja posle reklama

Pirs Brosnan i Kili Šej Smit

Tokom svoje karijere, Pirs Brosnan je više puta igrao ljubavnike, a šta je ga čekalo kod kuće – pitanje je. Njegova supruga Kili Šej Smit otvoreno je rekla da ne odobrava ovakve scene i da ih emotivno doživljava jednako burno kao da je prevarena.

Članak se nastavlja posle reklama

 

Monica Schiper/GettyImagesEntertainment