Letnja avantura: Koji horoskopski znak će vam preokrenuti ljubavni život

by | jul 22, 2015

Da li je u pitanju visoka temperatura i sunce tokom letnjih meseci ili su ljudi tokom vrućina spremniji za ljubav, ne zna se, ali svima je jako dobro poznato da je ovo period najčešćih ljubavnih preokreta!

Foto: Guliver/Thinkstock

Foto: Guliver/Thinkstock

Nova poznantsva koja prerastaju u strasne ljubavne avanture očekuju sve horoskopske znake, proverite šta očekuje vas!

Ovan
Sa Strelcem ćete provesti nezaboravne trenutke. On će pozitivno uticati na vas jer će vam proširiti vidike i uz njega ćete pravilno usmeriti svoju energiju. Neopisivo zadovoljstvo i erupciju strasti doživećete u zajedničkoj postelji.

Bik
Sa muškarcem Devicom ostvarićete intuitivan odnos prožet dubokim razumevanjem. Njegova mudrost i praktičnost je ono što će vam prijati, a zajedno možete mnogo toga ostvariti. Istovremene ćete biti i prijatelji i ljubavnici.

Blizanci
Lav je definitivno onaj koji će osvojiti i vaše telo, a i srce. Pružiće vam sigurnost, a sa njim ćete se osećati potpuno slobodno i opušteno.

Rak
Škorpija će znati vašu potrebu za sigurnošću i porodicom. Razumećete se gotovo pogledima. U krevetu ćete se podjednako dobro slagati. Sa ovim muškacem vam nikad neće biti dosadno.

Lav
Sa Ovnom ćete se odlično uklopiti jer će on pratiti vaše želje i potrebe. Vaš odnos će biti pun razumevanja, bez obzira na to što može doći povremeno do sitnih svađa. U seksualnom smislu ćete savršeno jedno drugom odgovarati.

Devica
Jarac će vas u svemu razumeti i pokušati da vam pruži sve što vam treba, i zaštitu i ljubav. Oboje imate iste ciljeve i oboje biste imali volju da radite zajedno na njima.

Vaga
Vodolija će znati kako da udovolji svim vašim čulima. S njim vam nikad neće biti dosadno. On će u svakom trenutku znati kako sa vama, i kada ste tužni i kada ste umorni.

Škorpija
Muškarac u znaku Ribe pružiće vam istovremeno i strast i romantiku. On će takođe razumeti i vaše iznenadne promene raspoloženja i podnositi sve vaše mane. Sa njim biste doživeli pravu harmoniju.

Strelac
Ovan će znati da vam pruži neophodno vam uzbuđenje i akciju. On će uspeti da pronikne i u najskriveniji deo vaše ličnosti. Sa njim ćete imati osećaj slobode i nesputanosti, a u krevetu ćete doživeti nezapamćen naboj strasti.

Jarac
Bik će vam davati osećaj sigurnosti kome uvek težite. Cenite zajedničke vrednosti pa ćete se savršeno emotivno uskladiti. Vaša veza bi mogla da ima svetlu budućnost, jer će ujedno biti i uzbudljiva i podsticajna za oboje.

Vodolija
Muškarac Blizanac razumeće sve vaše potrebe, promene raspoloženja, kao i potrebu da zadržite svoju individualnost. On neće pokušavati da promeni vašu ličnost i navike pa biste se uz njega osećali potpuno nesputano. Tema za razgovor vam nikad ne bi manjkalo.

Ribe
Rak bi vam se potpuno predao, a samim tim ublažiće vašu ljubomoru. Ukoliko i on od vas dobije isto doživećete možda i najveći ljubav u svom životu. On će vam udovoljavati i znati kako da pronikne u vašu dušu.

Tagovi: