Graciozna kao baka: Pogledajte modni debi unuke Grejs Keli

by | 22 jula, 2015

Unuka Grejs Keli pozira unuku Ričarda Avedona za Harper’s Bazaar US.

jasmin grejs bazar 4

Jasmin Grejs Grimaldi devojka je čije porodično stablo u sebi nosi ostavštinu ikone zlatnog doba Holivuda i plemićku krv kraljevine Monako. Unuka jedne od najobožavanijih holivudskih glumica – Grejs Keli i kći princa Alberta II (sina Grejs Keli i princa Rajnera III) prvi je put progovorila o svojoj životnoj priči za američko izdanje Harper’s Bazzara pozirajući ispred objektiva, ni manje ni više, nego unuku legendarnog Ričarda Avedona!

jasmin grejs bazar 1

Budući da je majka Jasmin Grejs želela svoju ćerku da odgaja podalje od svetla reflektora, unuka popularne ikone Holivuda odrasla je u južnoj Kaliforniji u potpunoj anonimnosti. Sada 23-godišnja devojka, Jasmin živi u Njujorku gde, koračajući stopama slavne bake, nastoji da izgradi glumačku karijeru.

jasmin grejs bazar 2

Kada sam bila dete, majka bi mi pokazivala bakine fotografije, ali tada nisam shvatala da je bila tako velika ikona,“ govori Jasmin za Harper’s Bazaar te dodaje: „Posebno sam volela fotografije na kojima se smejala. Posebno mi se sviđala ona jedna na kojoj je Geks u kupaćem kostimu, drži narandžu na štapu i ima tako neopisivo fantastične oči. Činila se uvek tako prirodnom i spontanom.“

jasmin grejs bazar 3

Fotografije koje prate prvi intervju Jasmin Grejs Grimaldi, a na kojima devojka izgleda senzacionalno u haljinama s potpisom Vere Vang, Majkla Korsa i Karoline Herere, snimio je Majkl Avedon, unuk slavnog fotografa Ričarda Avedona koju je svoju zvezdanu fotografsku karijeru započeo upravo u Harper’s Bazaaru.

Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.