Nezaboravan seks: 5 tehnika za vrelu igru koja će oboje ostaviti bez daha

by | april 19, 2023
nezaboravan seks

Ako je postalo predvidivo kako će se vaš odnos odvijati, vreme je da začinite stvari i izvučete keca iz rukava sledeći put kada se ugase svetla. Ovo su trikovi za nezaboravan seks.

Važno pravilo je da nikada vašu igru ne nazivate istrošenom rečju: seks jer ona je mnogo više od toga. Pre nego što počnete sa predigrom, ostavite sve svoje neprijatne mirsli, zajedničke nesuglasice i brige po strani jer ovo je vaš trenutak u kom oboje treba da uživate. Nastavite da čitate i otkrijte tehnike koje će vas ostaviti bez daha.

Nezaboravan seks: 5 tehnika za vrelu igru koja će oboje ostaviti bez daha

Masaža za uvod u nezaboravan seks

Ako imate problem da se opustite pred partnerom, pre predigre predložite masažu tela. Možete i vi njega da masirate – počnite od glave i potiljka, masirajte partnerove uši, a onda ga nežno poljubite u kapke, pa u vrat.

Članak se nastavlja posle reklama

Igra uloga

Ovde ne mislimo na tradicionalnu igru uloga medicinske sestre, spremačice i slično, već na ulogu gornjeg i donjeg. Dogovorite se ko je ko ovog puta ili dozvolite da stvari idu svojim tokom. Ako ste navikli da budete „dole“, isprobajte kako je to da budete „gore“ i sigurno ćete rasplamsati strasti između vas i vašeg partnera. Na primer, možete se odbiti skinuti sve dok se vaš partner ne skine u potpunosti. Vi ste vođa i zato vi odlučujete o pozi, tempu i gde ćete voditi ljubav.

Filmovi za odrasle

Pre nego što započnete vašu igru, možete zajedno pogledati kako to rade drugi. Na ovaj način ćete steći još bolju sliku o tome šta je to što vašem partneru prija. Osim toga, možete i otkriti zanimljivu pozu koju biste želeli da isprobate. Ne samo što će vam pomoći da se opustite, nego filmovi za odrasle zaista mogu da upotpune vaše nezaboravan seks.

Zajedničko tuširanje za nezaboravan seks

Maženje ne mora da započne u krevetu. Možete predložiti da se prethodno zajedno tuširate ili napunite kadu i uživajte uz čašu vina. Koliko god delovalo primamljivo, predložite da se držite pravila: nema dodirivanja. Ovo će dodatno produbiti požudu i oboje ćete postati veoma nestrpljivi. I ovde se možete dogovoriti ko je „vođa“ koji će onda odlučiti kada možete da počete da mazite jedno drugo.

Članak se nastavlja posle reklama

Povez na očima

Uzbuđenje dodatno raste kada žmurimo, zato vežite povez oko očiju parneru ili neka on veže vama. Zatim možete da predložite da ga dodirujete nekim predmetom, a on treba da pogodi o čemu je reč. Ako ne pogodi iz trećeg puta – vi birate „kaznu“…

 

Članak se nastavlja posle reklama

 

Miljana MomirovićLightFieldStudios/GettyImagesPlus