Plavuše, brinete, riđokose: Koje žene su najveštije u krevetu?

by | april 30, 2022
seks

Ako želite da imate više seksa i da više uživate u njemu, možda je vreme da posetite frizera i promenite boju kose. To nema veze sa seksom? E pa, prevarili ste se! Najnoviji podaci pokazuju da boja kose i te kako može da utiče na seksualni život žena.

Istraživanje sprovedeno na portalu Match.com, u kojem je učestvovalo 6.000 žena, otkriva koje dame imaju najviše “akcije” u odnosu na to u koja im je boja kose, bilo prirodna, bilo da se farbaju.pokazalo, muškarci s razlogom više vole plavuše! One ne samo da najviše uživaju u seksu, već ga najčešće i imaju. Štaviše, one o njemu najviše i razmišljaju!

Pa tako, čak 27 odsto plavuša o seksu razmišlja nekoliko puta nedeljno, dok to čini 24 odsto brineta i 22 posto crnki.

Članak se nastavlja posle reklama

Rezultati su iznedrili i podatak da su plavuše najveći avanturisti u krevetu i da su češće od žena s drugom bojom kose uživale u neobaveznim avanturama. Naime, čak 60 odsto plavuša imalo je seks za jednu noć, a u stopu ih, s 58 odsto prate crvenokose devojke.

Na trećem mestu su brinete, s 51 odsto, dok je seks za jednu noć imalo 43 odsto crnki. Kako se i dalo očekivati, najmanje neobaveznih iskustava imaju žene koje su sede.

Plavuše su uverljive pobednice kada je u pitanju i broj seksualnih partnera. One u proseku imaju 10 seksualnih partnera, sedkokose 9,5, crvenokose devet, a brinete i crnke po osam.

Članak se nastavlja posle reklama