PREDIGRA: Bezobrazni SEKSI trikovi

by | jul 24, 2009


lepota i zdravlje seksSvaka druga osoba smatra da je predigra jednako važna koliko i sam ljubavni čin, i to zbog velikog uzbuđenja koje ona nosi, kao i zbog „toplo-hladnog efekta“. Zato, da bi što duže uživale u tom zadovoljstvu, preporučujemo nekoliko uspešnih metoda…

Potrebno ti je:

sveće (za romantičnu atmosferu), meki jastuci (za udobno ležanje), teglica meda, mirišljavo ulje sandalovine (prilagođeno temperaturi tela), crno vino (brzo dospeva u krv), voće koje ima afrodizijačko dejstvo (grožđe, kivi, komadići manga i papaje?), i, što je najvažnije, dosta vremena.

GEJŠA
– Probaj da glumiš gejšu. Neka on prvo sedne u kadu, a ti ga nasapunjaj i okupaj ga. Zatim ga obriši, a onda lezite na krevet. Po čitavom telu ga namaži medom, izostavivši deo oko penisa. Nadvij se nad njim i med poliži sa njegovog tela, počevši od grudi, preko pazuha, adamove jabučice, lakta, pupka, kolena, pa sve do nogu. Na početku radi to polako, a onda sve brže i strastvenije. Sve vreme treba da budeš prislonjena uz njegov penis, ali nikako ne dozvoli da on dospe u vaginu. Videćeš, tvoj partner će osetiti neopisivo zadovoljstvo!

Šta njega pali: Njegova želja za seksom za vreme predigre se stalno uvećava, on je potpuno podređen svojoj partnerki

Šta nju pali: Ona ima potpunu moć nad njim, nad njegovim telom i njegovom željom. A kada ga konačno „ispusti iz svojih ruku“, biće još srećnija.


STRANAC
Budi drugačija – makar za jednu noć! Uradi nešto nesvakidašnje i ponašaj se kao da svog partnera ne poznaješ, kao da se nikada niste sreli, nego baš tada, kada si se dogovorila da se nađete. Doživećete nešto sasvim drugačije, nešto o čemu nisi mogla ni da sanjaš…

Pre nego što nastupi „dan D“, najbolje je da se nekoliko dana ne viđaš sa partnerom. A onda se maskiraj u osobu koja bi želela da budeš to veče. Stavi periku ili ofarbaj kosu nekom drugom bojom, stavi naočare, „nabaci“ velike grudi (obuci vonderbra grudnjak). Obuci odeću koju odavno nisi obukla: majicu sa dubokim dekolteom, cipele sa visokom potpeticom ili neobičan donji veš. Potrebno je da sebi ostaviš dovoljno vremena da se spremiš, jer moraš biti potpuno pripremljena za svoju novu ulogu. Dobro razmisli kako sve treba da funkcioniše. Možda možeš čak i da uvežbaš svoju ulogu pred ogledalom…


Mesto sastanka:

Na parkingu: sačekaj ga u kolima (ostavi otvorena vrata tako da ti noge vire napolje). Pozovi ga unutra i odvezite se na neko zabačeno mesto…

U bioskopu: na stolu mu ostavi bioskopsku kartu i poruku u kojoj piše da ćeš sedeti u poslednjem redu.


Šta njega pali:
mogućnost da te ponovo zavede, veliko uzbuđenje pri upoznavanju.

Šta nju pali: možeš da pustiš mašti na volju i da uradiš šta god ti padne na pamet.
FASHION-ATTRACTION

Da li znaš kako ćeš najlakše uzbuditi svog partnera i u njemu probuditi želju za seksom? Jednostavno! Dovoljno je da se pred njim pojaviš u mini suknji, otkopčaš dugmad na njegovim pantalonama, i to samo onoliko koliko je dovoljno, a onda… Da bi bila atraktivna svom partneru, nije potrebno da se „uvlačiš“ u kožne midere ili nešto slično.

Otvori svoj orman i u njemu ćeš sigurno pronaći neke zanimljive stvarčice.

Kako bi bilo da obučeš kratki blejzer, svilene čarape sa halterima i lakovane cipele? Ili šta kažeš na kombinaciju uske majičice i kratkih čizmica? Ili da obučeš uski muški prsluk, kojim ćeš prekriti svoje gole grudi? Možda će baš ona stara karirana suknja iz školskih dana njemu biti seksi i izazovna? A možeš da se pojaviš „obučena“ u trendi „štucne“ i tanga gaćice. Ili je dovoljno da staviš crne naočare i da usne našminkaš jarkocrvenim ružem? Duge satenske rukavice i uski mider stvoriće od tebe pravu vamp ženu. A i kaiš na goloj koži deluje jako izazovno!


Savet:

Obuci odeću pomoću koje ćeš istaći svoje „epitete“, tj. grudi, tanak struk, noge ili zadnjicu. U takvoj odeći osećaćeš se savršeno i postaćeš samouverenija. A najvažnije od svega – izgledaćeš seksepilnije nego ikad!

Ekstra savet:

Uspomena za sva vremena: kada sledeći put u “svakodnevnom životu“ budeš obukla ovu odeću, ti i tvoj partner ćete se prisetiti kako vam je „nekada“ bilo lepo. 

 

 

 

 

 

Tagovi: