Seks poze koje će izludeti svakog muškarca: 10 najvrelijih opcija!

by | septembar 2, 2022
seks poze

Ove seks poze pomoći će vam da doživite maksimalno zadovoljstvo i dovedete partnera do zanosnog vrhunca.

I ne brinite, neće biti komplikovanih akrobacija- sve poze su jednostavne za izvođenje. Da ne dužimo više, prelazimo na nešto konkretno.

Najvrelije seks poze

Obrnuta kaubojka

Predlažemo da klasičnu pozu malo začinite. Ovo je idealno za žene koje vole da dominiraju u seksu. Partnerka sedi na muškarcu, ali u isto vreme mu je okrenuta leđima prema njemu. Možete se nasloniti na krevet rukama. Vi odlučujete o brzini i tempu. Pokušajte da se krećete različitim brzinama, ponekad sporije, ponekad brže, a kako se približavate vrhuncu, ubrzajte što je više moguće. Vatromet  je zagarantovan!

Članak se nastavlja posle reklama

Zmija

Lezite na stomak, ispravite noge, lagano podignite kukove i pustite partnera da uđe u vas otpozadi, klečeći. A ako želite više intimnosti, on može potpuno da legne, pa će imati priliku da vas poljubi i šapne vam nešto nepristojno na uvo.

Savet plus: sama poza obezbeđuje duboku penetraciju, ali ako stavite jastuk ispod kukova, on će ići još dublje.

Seks poze- balet

Biće to najerotičniji „ples“ u vašem životu. Morate sedeti jedan prema drugom, za pouzdanost i ravnotežu bolje je stajati uza zid. Žena treba da podigne jednu nogu i zagrli partnera – a nezaboravno iskustvo je zagarantovano.

Članak se nastavlja posle reklama

Makaze

Ne, ne morate ništa da sečete, ali poza je zaista veoma „oštra“. Lezite na leđa i podignite noge. Položaj je promenljiv i pogodan za eksperimentisanje. Kada su noge široko razmaknute, prodor je veoma dubok, a kada ih pomerite i podignete, taktilni osećaji će biti pojačani.

Takođe, partner može da eksperimentiše sa uglom prodiranja,  šireći vaše noge, bacajući ih preko ramena, pa čak i koristeći ih kao „poluge“. Da biste to uradili, potrebno je da lagano pomerite noge udesno, a zatim ulevo, kada su spojene, ili ih nagnite napred-nazad.

Članak se nastavlja posle reklama

Sa razdvojenim nogama, možete, na primer, jednu nogu spustiti, a drugu staviti na rame. Muškarac takođe ima pogled na vaše telo, a vi možete staviti ruke na njegovu zadnjicu, pojačavajući osećaj bliskosti. I, naravno, ne zaboravite na mogućnost dodatne stimulacije klitorisa, zahvaljujući otvorenosti poze.

Saveti za nezaboravan seks pod tušem

Članak se nastavlja posle reklama

Seks poze licem u lice

Veoma nežna poza, idealna za parove koji žele da pojačaju osećaj emocionalne intimnosti. Muškarac sedi na ivici kreveta ili u fotelji, a žena je gore. Partneri se grle i održavaju kontakt očima, odlična prilika da pokažu punu lepezu emocija, zagrljaja, poljubaca, nežnih ili „prljavih“ primedbi, kako god želite.

Možete i da menjate uloge, uprkos činjenici da žena ima dominantan položaj, možete se malo podići i pozvati partnera da vam pomeri kukove.

Članak se nastavlja posle reklama

Most

Vizuelno, položaj je veoma sličan vežbi „most“, ali tako vruća ova gimnastičarska vežba nikada nije bila. Žena leži na leđima, muškarac kleči i podiže partnerku držeći je za zadnjicu. Žena obavija noge oko njegovih kukova, a tada partner dobija priliku da potpuno dominira.

Doggy style

Pokažite nam muškarca kojem se ova poza ne sviđa i reći ćemo da je nikada nije probao. Stanite na sve četiri i pustite partnera da uđe otpozadi. Inače, ova opcija je pogodna i za vaginalni i za analni seks.

Takođe u ovoj pozi, muškarac može da stimuliše vaš klitoris i miluje vaše grudi, ali nećete moći da se ograničite na samo jedan orgazam. Poput makaza, ovaj položaj omogućava duboko prodiranje. Ako ste se ponašali jako loše i ne smeta vam malo BDSM-a, možete zamoliti muškarca da vas lagano udari po zadnjici.

Članak se nastavlja posle reklama

Seks poze- spooning

Ako ste ujutru jako pospani i sanjate o šoljici kafe, ali i dalje želite seks, ovo je vaša opcija. Oba partnera leže na boku, muškarac grli ženu, možete sedeti i licem prema njemu i leđima.

Kontakt će biti veoma senzualan, bićete potpuno u zagrljaju svog partnera, a ako odlučite da mu ležite leđima, on će moći da vam miluje grudi i klitoris.

Poza 69

Opcija za najsmelije i one otvorenog uma, a takođe i za one čiji partner previše priča. Muškarac leži na leđima, a vi ste na vrhu, vaše intimno mesto je iznad njegovog lica. Pikantnost položaja leži u tome što se istovremeno međusobno milujete.

Članak se nastavlja posle reklama

U naprednoj verziji, muškarac može biti na vrhu, ali ova verzija nije za početnike. Ako ne posedujete ovu tehniku, počnite sa klasičnom varijacijom, nije ništa manje vruća. Inače, ova poza se naziva i „francuska ljubav“. Čini se da Francuzi ne znaju mnogo samo o vinima.

Lepota i zdravljePeopleImages/iStock/Getty Images Plus via Getty Images