Zaboravite komplekse: 4 poze u krevetu u kojima svako žensko telo izgleda seksi!

by | jul 24, 2023
seksi poze u kojima žensko telo izgleda dobro

Kao što znate, mnogo toga u vezi zavisi od detalja. Još važnije su nijanse u tako suptilnoj i delikatnoj oblasti kao što je seks. Kada nemate samopouzdanja ili brinete o tome kako vaše telo izgleda za vreme seksa, to itekako može da pokvari užitak, i za vas i za partnera.

Seksolozi nas uveravju da je najseksipilnija stvar kod žene njeno samopouzdanje. Kako god da ste građene, kakve god nesavršenosti da imate, ako ste već stigli do faze seksualnog odnosa, budite uverene da one vašem partneru ne smetaju. Ili da ih ne vidi istim očima. Ili vidi neke stvari koje vi ne vidite.

Šarm i harizma leže u sposobnosti da se predstavite, u otvorenom pogledu, u vašoj sposobnosti da doživite privlačnost i živopisne emocije. Vatra u očima, strast i nežnost su važne komponente dobrog seksa.

Članak se nastavlja posle reklama

Ipak, ako ste tek na putu ljubavi kao svom telu i ako želite nesputano da uživate u seksu, a da ne razmišljate o stomačiću ili celulitu tu su seksi poze kojima svaka žena izgleda odlično!

Seksi poze u kojima svaka žena izgleda seksi

Amazonka

Partner sedi na krevetu ili na stolici, a žena ga opkoračuje okrenuta prema njemu. Možete se okrenuti i na drugu stranu – ovo nije ništa manje povoljna tehnika. Pored činjenice da će u ovom položaju vše telo partneru izgledati veoma privlačno, položaj tela će vam omogućiti da kontrolišete dubinu i ugao penetracije i da lakše postignete orgazam.

Dogi

Već je postao klasik i nije uzalud popularan. Devojka je oslonjena na kolena i laktove, muškarac se nalazi iza. Opcija obezbeđuje duboko prodiranje i stimuliše G-tačku. P Svaka devojka u ovoj pozi izgleda ne samo atraktivno, već i super seksi! Tehnika pomaže da se sakriju neke nesavršenosti figure, uključujući stomak i pune butine. Da biste stvorili seksi izgled, ispod stomaka ili kukova možete staviti jastuk ili uvrnuto ćebe – ovo će naglasiti zadnjicu, leđa, ramena i vrat.

Članak se nastavlja posle reklama

Misionarska poza

Ovo se odnosi na sve varijacije poze, kada žena leži na leđima sa podignutim,raširenim ili preklopljenim nogama. Pored neuporedivih senzacija, položaj čini žensko telo jednostavno veličanstvenim. Sam po sebi, takav položaj je a priori seksi.

Muškarac u ovoj pozi potpuno kontroliše tok seksualnog odnosa. Potpuna telesna intimnost, kontakt na nivou senzacija i sposobnost da se vide manifestacije strasti na licima partnera čine ovu pozu udobnom i poželjnom za mnoge parove.

Članak se nastavlja posle reklama

Poza 69

Jedna od najpoznatijih poza – partneri leže tako da mogu istovremeno da oralno zadovoljavaju jedno drugo. U ovoj pozi vi i ne vidite jedno drugo, prepušteni ste samo svojim emocijama i fantazijama.

 

Članak se nastavlja posle reklama
KatarzynaBialasiewicz/istock/gettyimagesplus