Začinite uobičajene poze u seksu: Isprobajte ove trikove već danas!

by | septembar 9, 2023
sex poze na nov način

Postoje određene poze koje su najučestalije. Naravno s razlogom: zato što su fantastične. Ipak, možete ih učiniti uzbudljivijim. Isprobajte ove sex poze na nov način.

Sex poze na nov način: Začinite vaš seksualni život

Niko ne želi dosadan seksualni život, a ukoliko konstantno ponavljate jedne te iste poze, to ume da bude malo monotono. Osim što će vam dosaditi ponavljanje iste radnje, to će vam polako ubijati i želju za seksom, naročito ukoliko ne želite da isprobate nove stvari. Ipak, ako želite da ostanete verni standardnim pozama, pokušajte da ih malo začinite. Sex je svakako jedan od važnih segmenata vaše veze.

Eksplozivni vrhunac: 8 saveta kako da orgazam traje duže

Članak se nastavlja posle reklama

Misionarska poza

Ovo je verovatno poza koja se najviše praktikuje jer se dopada svima. Budi fantastičan osećaj i pogađa G tačku kod žena, a istovremeno muškarcima daje muškarcima solidan pogled na telo njegove partnerke.

Isprobajte sledeće: Pokušajte da ženi spojite noge i privučete kolena ka grudima. Iako ovo zaklanja pogled na žensko telo, ovaj položaj naginje njenu karlicu ka gore čineći da vagina pruža momku čvršći osećaj, a njemu olakšava da pogodi njenu G tačku.

Doggy poza

Doggy poza je takođe jedan od omiljenijih. Žene vole ovu pozu zbog stimulacije G tačke, a muškarci je vole zbog pogleda.

Članak se nastavlja posle reklama

Isprobajte sledeće: Neka žena spoji noge i stavi ih izmešu nogu muškarca tako da su njegove raširene. Ovo će poboljšati doživljaj za oboje. Takođe, žena može da legne na stomak dižući zadnjicu visoko.

Sex poze na nov način: Kaubojka

Devojka koja „jaše momka“ dok on leži i uživa je jedna od omiljenijih poza muškaraca. Ženama, međutim, ova poza može biti malo dosadna i zamorna.

Članak se nastavlja posle reklama

Isprobajte sledeće: Pokušajte sa obrnutom kaubojkom. Umesto da gledate u svog muškarca, okrenite mu leđa. Drugi način da začinite ovu pozu jeste da devojka stavi noge na istu stranu.

Stojeći seks

Stojeća poza je neverovatna ako imate seks pod tušem ili ste u žurbi. Takođe je sjajna opcija ako ste obučeni i u žurbi, a želite da s ezabavite na brzinu.

Članak se nastavlja posle reklama

Isprobajte sledeće: Učinite seks mnogo zanimljivijim tako što će se žena okrenuti ka muškarcu. Neka dame podignu nogu i obmotaju je oko muškarca. Druga opcija je da imitirate doggy u stojećem položaju.

Poza 69

Da, ko ne voli ovu pozu? Ovo je sjajan način predigre u kojoj oba partnera uživaju. Ipak, posle nekog vremena i ova poza može da dosadi.

Članak se nastavlja posle reklama

Isprobajte sledeće: Umesto da devojka bude iznad muškarca, pokušajte da se okrenete na bokove. Osim što je opuštajuće, pružiće vam i više zadovoljstva.

Sex poze na nov način: Noge preko ramena

Ova poza je u stvari misionarska sa ženskim ramena iznad ramena muškarca. Ovo je fantastičan način za stimulaciju G tačke, ali opet može dosaditi nakon nekog vremena.

Isprobajte sledeće: Neka žena stavi obe noge preko jednog ramena. Ovo je zateže i daje joj bolji uđitak, dok ulazak u vaginu stvara čvršći osećaj.

Članak se nastavlja posle reklama

Spooning

Ovo je omiljena poza za one koji su malo lenji. Veoma je opuštajuća i dobro stimuliše G tačku. Ipak i ova spooning poza se može začiniti.

Isprobajte sledeće: Neka se žena sadne više ka napred kao da je to opušteni doggy stil. Ovo stvara još bolji ugao za stimulaciju G tačke, a istovremeno čini pozu uzbudljivijom.

Koliko često treba menjati poze tokom „jednog sexa“?

Ne postoji nikakvo pravilo koje određuje broj poza tokom jedne sesije. Istraživanja su pokazala da većina parova menja 1-3 pozicije po sesiji tako da je normalno da želite da pokušate više od jedne sesije odjednom.

Članak se nastavlja posle reklama

Iak osvi imamo poze koje volimo i koje su nam omiljene, nije loše ponekad osvežiti repertoar i isprobati sex poze na nov način. Ovo je nešto što će vam sigurno oboma prijati stoga se nemojte ustručavati.

Deagreez/GettyImagesPlus