Ljubavni horoskop za nedelju od 11. do 17. septembra: Mlad Mesec u Devici uzdrmaće veze

by | septembar 9, 2023
ljubavni horoskop za nedelju od 11. do 17. septembra

Kakve će promene doneti mlad mesec u Devici i da li će naše veze preživeti ove potrese? pročitajte ljubavni horoskop za nedelju od 11. do 17. septembra

Šta je stvarno, a šta samo fantazija kada je u pitanju naš lični život? Koje ljubavne životne probleme zaista možemo rešiti? Gde treba da se suočimo sa istinom? Ovo su samo neka od pitanja koja ćemo morati da razmotrimo u četvrtak kada mlad mesec bude u Devici.

Kako se ovaj mlad mesec orijentisan na detalje suprotstavlja maglovitom Neptunu, moguće je da ćemo insistirati da nešto poboljšamo u svom ljubavnom životu, samo da bismo se suočili sa strašnim razočarenjem ako je situacija van naše kontrole. Predaja je možda jedini izlaz.

Članak se nastavlja posle reklama

Srećom, već do petka ćemo dobiti veliku dozu jasnoće jer Merkur konačno kreće direktno. Možemo razumeti naša romantična ograničenja i takođe razviti plan za bolju budućnost.

Ljubavni horoskop za  nedelju od 11. do 17. septembra 2023. za sve horoskopske znake

Ovan

Možda niste voljni da date mnogo u romantičnoj vezi. Ovo je možda „sebičnije“ poglavlje u vašem životu – ali ponekad to morate da uradite. Ako jeste u ovoj fazi, budite iskreni prema sebi i ne pokušavajte da se prisiljavate da radite ili da budete nešto što niste. Ogromna energija ovih dana je usmerena na samorazvoj, zato zapamtite: ponekad bolje da kroz život idete sami nego u lošem društvu!

Članak se nastavlja posle reklama

Bik

Merkur je bio retrogradan u vašem sektoru prave ljubavi, podsećajući vas da treba da uradite mentalne korekcije u vezi sa trenutnim situacijama u vašem ljubavnom životu – ili vašim razmišljanjima o ljubavi uopšte. Srećom, u petak, kada Merkur krene direktno, imaćete bolju ideju šta da radite, kao i kako da razmišljate. Štaviše, mlad mesec u četvrtak u vašem romantičnom sektoru može biti upravo ono što vam treba da vam da nadu, bez obzira na to kako izgleda vaša romansa iz snova.

Bliizanci

Sve svakodnevne nevolje, na ovaj ili onaj način povezane sa ličnim životom, spremne su da se rasprše. Ako ste se, na primer, pitali da li da nastavite sa zabavljanjem, da se uselite sa osobom sa kojom izlazite, ili da je predstavite svojim roditeljima, sada ćete imati svoj odgovor. Znaćete da li je prerano ili prekasno. Možda je razlog što se to još nije dogodilo taj što znate da ta osoba jednostavno nije prava za vaš život. Ako ste vezani dubljim obavezama, onda ste možda vi i vaš partner spremni da se preselite ili realizujete projekat nekretnina. Divne prilike!

Članak se nastavlja posle reklama

Rak – ljubavni horoskop za nedelju od 11. do 17. septembra

Sve haotične i pomešane poruke o ljubavi uskoro će se smiriti. Merkur je bio retrogradan u vašem sektoru komunikacija, ali će se u petak okrenuti direktno. Pored toga, u četvrtak će u vašem sektoru poruka biti mlad mesec. Ovo će vam omogućiti da otvorite svoj um i srce za nove ideje o svom ličnom životu na koje ste ranije osećali otpor. Možda ste mislili da je situacija previše teška ili da nema praktičnog smisla, ali sada kada vidite situaciju jasnije, shvatate da ona ima veliki potencijal.

Lav

Konfuzija koju ste osećali oko toga da li da se upustite u svoj trenutni romantični scenario bi uskoro trebalo da nestane. Da li žrtve koje ste podneli da biste omogućili novu ljubavnu vezu — ili da biste održali postojeću — potkopavaju vaše samopoštovanje? Ako ste radili stvari koje su vam oduzele samoljublje ili samopoštovanje samo da biste održali vezu, to treba da se promeni. U stvari, možete pogledati prednosti i nedostatke i sami shvatiti da li je obećanje ljubavi vredno cene koju ste platili. Možda da, možda ne. To zavisi od vas!

Članak se nastavlja posle reklama

Devica

Spremi se, Device! Mlad mesec u vašem znaku u četvrtak ukazuje da je vreme da počnete da pišete sledeće poglavlje u vašem ljubavnom životu. Svaka konfuzija može nastati zbog suprotnosti između ovog mladog Meseca i iluzornog Neptuna u vašem partnerskom sektoru. Možda se ustručavate da pustite novu osobu u svoj život jer se plašite da će vas izbaciti iz ravnoteže i ne želite da rizikujete. Da li ste već u vezi? Možda ste umorni od pravdanja za loše ponašanje vašeg partnera. U petak, kada Merkur postane direktan u vašem znaku, bićete spremni da donosite čvrste odluke.

Vaga – ljubavni horoskop za nedelju od 11. do 17. septembra

Možda ste se osećali zarobljeni kada je u pitanju vaš ljubavni život, i ako jeste, ove nedelje ćete shvatiti da je sve bilo u vašim mislima. Merkur je bio retrogradan i prolazio je kroz vašu 12. kuću samouništenja, što je možda doprinelo vašem negativnijem stavu prema ljubavi. Bili ste u opasnosti da preterano razmišljate o situaciji ili se bavite problemima u svom ličnom životu do tačke iscrpljenosti. Na sreću, u petak, kada Merkur postane direktan, moći ćete polako da skrenete misli sa svojih problema.

Članak se nastavlja posle reklama

Škorpija

Ne možete uvek verovati u sve što drugi ljudi govore. Ove nedelje može biti opasno ako reči dolaze od prijatelja, posebno ako se radi o vašem partneru ili nekome ko vas interesuje u romantičnom smislu.  Moguće je da će prijatelj iskriviti informacije koje je dobio o osobi sa kojom ste romantično povezani ili koja vam se sviđa. Možda prenose nepotvrđene tračeve. Bez obzira na to koliko su dobre namere prijatelja, on može toliko da zamagli granice komunikacije da niko ne može da razume šta je istina, a šta laž. Zamolite svog prijatelja da se ne meša u vaše poslove! Od ove intervencije neće biti ništa pozitivno.

Strelac

Pomešane poruke konačno postaju jasne. Konkretno, ako ste u braku, verovatno ćete se suočiti sa zbunjujućim problemima u vezi, posebno kada se radi o vašim profesionalnim ciljevima. Sve bi trebalo da bude rešeno ove nedelje. Merkur, planeta komunikacije, bio je retrogradan u vašem sektoru karijere. Pošto Merkur vlada vašim partnerskim sektorom, možda vas je ljubavnik sprečavao da donesete čvrstu odluku o nekom poslovnom pitanju. Ako jeste, onda ćete u petak, kada Merkur postane direktan, moći da sredite stvari.

Jarac

Zaljubljeni, pred vama se otvaraju blistave mogućnosti – i uzbudljivije su od svega što možete zamisliti! U petak će Sunce u vašoj 9. kući ekspanzije napraviti veličanstven trigon ka oslobađajućem Uranu, trenutno u vašem sektoru romantike. To će stvoriti povoljne uslove za razvoj ljubavnih odnosa po principu „očekuj neočekivano“. Možete računati na pozitivan podsticaj, bez obzira na vaš trenutni romantični status. Ako ste slobodni, onda se u vašem životu može neočekivano pojaviti potpuno nova osoba. Ako ste u vezi, onda se vi i vaš ljubavnik možete pripremiti za uzbudljivu avanturu. Budite spremni na sve!

Članak se nastavlja posle reklama

Vodolija – ljubavni horoskop za nedelju od 11. do 17. septembra

Tajne Vodolije retko stiču intimne prijatelje—ili ljubavnike. Da li ste ikada postali toliko fokusirani na čuvanje tajne da je to počelo da sabotira celu vezu? Možda čak i ne skrivate ništa loše. U stvari, to mogu biti lični podaci koje jednostavno niste spremni da otkrijete svom trenutnom ili potencijalnom partneru. Međutim, neko može nastaviti da pita o tome, a kada vas pritisne, možete se osećati spremni da eksplodirate. Ako još niste spremni da o tome razgovarate, ovo treba poštovati. Objasnite ovo drugoj osobi. Nadam se da razume ovu granicu.

Ribe

U pitanjima ljubavi i veza, nova era za vas počinje! Mlad mesec u četvrtak pada u vašem partnerskom sektoru, a u petak Merkur postaje direktan u istom delu vašeg grafikona. Zajedno, ove energije ukazuju na jasnoću i novi pravac za vaše idealno partnerstvo nakon perioda kada ste se možda osećali izgubljeniji nego ikada. Možda ćete se osećati spremnim da ponovo počnete da izlazite ako ste neko vreme sami. Ako ste trenutno u paru, vi i vaš partner možete da pređete na zdraviji odnos na osnovu rezultata svih neprijatnih razgovora koje ste vodili. Bili su vredni toga.

jovanmandic/istock/gettyimagesplus