Stvari koje muškarci ne podnose: Mogu ozbiljno ugroziti vezu

by | jun 7, 2024
Stvari koje muškarci ne podnose: Mogu ozbiljno ugroziti vezu

Ako želite da sačuvate vezu ili brak, imajte na umu stvari koje tome sigurno ne idu u prilog. Postoje stvari koje muškarci ne podnose.

U ovom članku ćemo se pozabaviti stvarim koje mogu ozbiljno da naruše odnos sa partnerom, jer ih nijedan muškarac ne podnosi.

Koje su to stvari koje muškarci ne podnose?

1. Kad ga kritikujete pred drugim ljudima

Ako javno kritikujete muškarca, on će uvek biti u potrazi za ženom za koju će biti najbolji, koja će mu se diviti i koja neće primećivati njegove nedostatke, kao vi. Ako vam nešto smeta, razgovarajte o tome nasamo.

Članak se nastavlja posle reklama

Kritikovati  voljenu osobu u javnosti znači desetostruko umnožiti negativnost koja je već u vazduhu. Kada to čuju prijatelji, roditelji, kolege i uži krug vaše voljene osobe, to postaje tempirana bomba koja otkucava. Partner neće pred drugima pokazati da je povređen, ali će pamtiti osećaj stida i veza će početi da se urušava.

2. Kada flertujte s drugim muškarcima

Flert sa drugim muškarcima uvek ima negativan uticaj na odnose. Zbog toga vaš partner počinje da gubi poverenje u vas. Ne slušajte one koji kažu da je to što su ljubomorni dobro za vašu vezu. Ovo može da funkcioniše samo kratkoročno sa muškarcem koji vas ne shvata ozbiljno.

Većina muškaraca će odmah pomisliti: „Šta će se dogoditi ako odem na službeno putovanje? Šta ako sam zauzet i ostanem do kasno na poslu? Šta će se desiti kada mene ne bude, ako se ona tako ponaša čak i preda mnom?” Ozbiljan i emotivno zreo muškarac neće ni pomisliti da zasnuje porodicu sa ženom u koju nema poverenja.

Članak se nastavlja posle reklama

3. Kada ga konstantno kontrolišete

Većina muškaraca ne prihvata napade na sopstvenu slobodu. Čak i sa snažnom željom da pokaže brigu i pažnju svakog minuta, žena ne bi trebalo da „ide predaleko“. Pokušajte potpuno da eliminišete brojne kontrolne pozive ili poruke, jer takvo ponašanje najčešće izaziva suprotan efekat.

U očima muškarca, brižna, ljubazna i slatka partnerka može brzo da se pretvori u nadzornika, pokušavajući da ograniči lični prostor svog partnera i učini ga svojim robom. Stalni osećaj kontrole opterećuje muškarca i uništava vezu, pa mu dozvolite da oseti slobodu. A vi se pozabavite sobom i svojim hobijima.

Članak se nastavlja posle reklama
Prostock-Studio/gettyimages.co.uk