Tri trika koji garantuju orgazam i to svaki put!

by | februar 24, 2023
ženski orgazanm

Postoji mnogo glupih mitova o ženskom orgazmu. Naziva se složenim i neuhvatljivim. Početak ženskog orgazma povezan je sa svime: sa raspoloženjem, fazom ciklusa, problemima na poslu i broju buketa koje ste dobili od partnera.

U stvari, sve su to gluposti. Ženski orgazam je jednostavan i svaka žena je u stanju da ga doživi. Rešenje leži u – klitorisu.

Malo istorije i anatomije

Članak se nastavlja posle reklama

Da klitoris uopšte postoji naučnici su utvrdili pre samo sto godina. Jedina svrha ovog organa je da ženi pruži seksualno zadovoljstvo. Glavni i jedini način da se postigne ženski orgazam je fokusiranje na stimulaciju klitorisa. Nema tu drugih tajni.

Ne trebaju vam nikakvi plesovi uz tamburu, sveće, pesme i šmrkave serenade. Stimulišite klitoris i žena će biti srećna.

Tradicionalna penetracija nije baš od velike pomoći u ovom smislu. Bez dodatnih trikova, teško je postići kvalitetnu stimulaciju željenih zona. Tek neznatan broj žena doživi orgazam na ovaj način – samo  4% .

Članak se nastavlja posle reklama

Kako svaki put doći do orgazma?

Da biste postigli orgazam tokom svakog odnosa, morate da nađete način da u svaku igru ovoga tipa integrišete i stimulaciju klitorisa. Evo nekoliko jednostavnih načina da to uradite:

Koristite igračke

Stimulatori klitorisa su spas za parove koji ne mogu da zamisle seks bez penetracije. Kupite vakuum stimulator. Prema statistikama, takav gedžet dovodi do orgazma više od 92% žena za samo 2-3 minuta. A ako ste ljubitelj sporijeg orgazma, koristite vibrator – njime možete rastegnuti zadovoljstvo.

Članak se nastavlja posle reklama

Koristite prste

Znatno je verovatnije da će igranje prstima dovesti do orgazma pre nego penetracija penisa. To je zato što su prsti okretniji alat.

Isprobajte nešto novo

Oralni seks, međusobna masturbacija, – sve ove tehnike mnogo češće dovode do orgazma od tradicionalnog seksa. Stoga, prestanite da doživljavate klasični seks kao „jedini pravi“ i počnite da eksperimentišete.

Članak se nastavlja posle reklama
sirawit99/gettyimagesplus