U šta se muškarci zaljubljuju: Šta ih najviše privlači kod žena

by | jun 18, 2024
U šta se muškarci zaljubljuju: Šta ih najviše privlači kod žena

Većina nas želi da se duboko zaljubi, kao u filmovima. Želimo da se zaljubimo u nekoga ko nas motiviše i usrećuje naš životni put. Ako se pitate u šta se muškarci zaljubljuju i šta ih najviše privlači kod žena, saznaćete u nastavku. 

Šta čoveka navede da se duboko zaljubi u ženu? Muškarci smatraju da suto osobine koje dopunjuju njihovu ličnost. Muškarci pokušavaju da u ženama pronađu osobine koje odgovaraju njihovim posebnim očekivanjima od života i ljubavi. Nastavite da skrolujte, u nastavku sledi spisak odobina koje muškarci jako cene kod žena.

U šta se muškarci zaljubljuju: Šta je presudno

1. Iskrenost

Kada se muškarac zaljubi, njegov prioritet broj jedan je iskrenost. Ne ustručavajte se da jasno iznesete svoje mišljenje i da tražite ono što smatrate da partner treba da vam pruži (vreme, podršku, zagrljaja…). Ako kažete muškarcu da tražite pravu vezu, a ne samo zabavu, a on odluči da ode, znači da nije ni vredan vaše pažnje.

Članak se nastavlja posle reklama

2. Poverenje

Ako nosite samopouzdanje kao odeću, ne morate da brinete o tome kako da navedete muškarca da se zaljubi. To je takođe ono što uzrokuje da se muškarac brzo poveže sa ženom.  Ali pazite, govorimo o pravom samopouzdanju. Zaljubljeni muškarac uživa u druženju sa ženom koja je samouverena jer to pokazuje da vam može verovati jer cenite sebe.

3. Niste škrti na komplimentima

Kada se muškarac zaljubi, uživa kada mu žena kaže da izgleda dobro, da je inteligentanili da radi divan posao. Svima su potrebni pažnja i podrška. I svi žele da budu nešto posebno u očima voljene osobe.

4. Inteligencija

Ako se pitate šta čini muškarca da se duboko zaljubi u ženu, jednostavno pogledajte privlačnost i šarm koji ženska inteligencija ima za muškarca. Pametna žena može zadržati muškarčevu pažnju i interesovanje dok inspiriše muškarca da se pokaže u najboljem svetlu.

Članak se nastavlja posle reklama

5. Humor

Šta je život bez smeha i lakomislenosti? Prirodno je da muškarac bude privučen ženi koja ga smehom navodi da uživa u trenutku. Ono što čini da se muškarac duboko zaljubi u ženu je kada ona može da ga nasmeje. Istraživanja pokazuju da humor doprinosi višem nivou zadovoljstva u vezi. Humor vam može pomoći da srušite zidove i opustite se u društvu druge osobe.

6. Umete da slušate

Muškarac želi da zna da su ono što kaže i njegovo mišljenje važni za ženu sa kojom je povezan. Dakle, kada razmišljate o tome šta čini da se muškarac duboko zaljubi u ženu, jednostavan čin stvarnog slušanja čini ogromnu razliku.   

Članak se nastavlja posle reklama

 7. Čini da se oseća željenim

Ako pokušavate da razumete kako da naterate muškarca da se zaljubi, razmislite o tome da ga učinite poželjnim. To mu daje podsticaj da se otvori i da vam veruje srcem. To je ono zbog čega se muškarac duboko zaljubljuje u ženu.

Pedro Merino Higueras/gettyimages.co.uk