Kako naterati muškarca da se zaljubi u vas: Pomoći će vam horoskop

by | februar 18, 2024
Kako ga naterati da se zaljubi u vas: Pomoći će vam horoskop; zaljubljeni muškarac i devojka gledaju jedno u drugo

Ako se pitate kako naterati muškarca da se zaljubi u vas, saznajte šta je u horoskopu. Njegov horoskopski znak sve će vam reći…

Saznajte šta je vaša simpatija u horoskopu jer vam to može pomoći da ga naterate da se zaljubi u vas.

Kako naterati muškarca da se zaljubi u vas: Saznajte šta je u horoskopu

Ovan

Predstavnici ovog horoskopskog znaka su strastveni i temperamentni. Stoga žele da pored sebe imaju ženu koja je nežna i odmerena, to jest žena koju želi da zaštiti. Upoznavši takvu damu, obično strog i pomalo agresivan Ovan se transformiše i postaje nežan i brižan muškarac. Svoju voljenu okružuje pažnjom i nosi je u naručju. Postoji samo jedno „ali“: ovi muškarci su jako ljubomorni. Ako primeti čak i blagi flert između vas i drugog muškarca, pripremite se za veliki skandal.

Bik

Bik voli očima. Stoga, on traži negovanu, otmenu i lepu ženu. Definitivno će obratiti pažnju na spektakularnu osobu u elegantnoj crnoj haljini, lepom frizurom i privlačnom (ali ne vulgarnom!) šminkom. Da, muškarac Bik je veliki esteta. Istovremeno, veoma mu je važno da drugi muškarci gledaju njegovu ženu i da mu zavide. Ali, ako vas Bik zaista voli, ne morate da izgledate kao kraljica. Bićete mu predivni  i u pohabanoj dukserici i neurednoj punđi.

Blizanci

Muškarci Blizanci su po prirodi detinjasti. I koliko god godina da imaju, ovaj mladalački entuzijazam ostaje u njima još dugo. Takvu i ženu želi pored sebe. U suprotnom, ta veza će se brzo prekinuti. Blizanci vole da putuju. I ne samo na destinacije iz kategorije „All Inclusive“, već najneočekivanije i najekstremnije opcije. Vole planinarenje, kampovanje, putovanje stopom. Ako ste avanturista po prirodi, velike su šanse da ćete osvojiti jednog Blizanca.

Rak

Ako želite da zavedete jednog muškarca Raka i naterate ga da se zaljubi u vas, neće vam biti lako. Muškarci Rakovi su užasno osetljivi i prilično nesigurni u sebe. Moraćete stalno da ga obasipate komplimentima i govorite koliko je divan i da ne možete da zamislite život bez njega. I da se naviknete i iskulirate njegove česte promene raspoloženja. Ako vas sve ovo nije nateralo da odustanete, znajte i to da jako vole uredne, pedatne dame.

Lav

Lavovima nisu zanimljive neozbiljne devojke. Pored takvog čoveka može biti samo mudra i graciozna žena koja će dati korisne savete, podržati i uputiti svog čoveka na pravi put. I takođe imajte na umu da predstavnici ovog horoskopskog znaka jednostavno mrze laži. Lav može sve da oprosti, ali ne i laž i izdaju. Ovaj brzoplet korak može dovesti do pukotina u vezi, pa čak i raskida.

Kako naterati muškarca da se zaljubi: Devica

Ako želite da zavedete muškarca Devicu i da ga naterate da se zaljubi u vas, znajte da on voli otmene i odmerene žene koje se minimalno šminkaju. Njega nećete osvojiti šljokicama, čipkom i drečavim karminom. Da biste ga zasita osvojili, moraćete uložiti puno truda i detaljno razraditi strategiju, jer on prvi neće krenuti ka vama.

Vaga

Za muškarca Vagu važno je da žena bude slična njemu. Da ima iste navike, slušala sličnu muziku, gledala iste filmove kao on i voli da putuje u zemlje koje on preferira. Generalno, treba da delite sva njegova interesovanja. Sa takvom damom, selektivne Vage mogu beskrajno dugo da mogu da provedu sve svoje slobodno vreme. Osim toga, pripremite se i na to da muškarac Vaga voli iznenađenja – i u kuhinji i u krevetu.

Škorpija

Muškarac Škorpija sigurno se može nazvati najzanimljivijim znakom zodijaka. On voli seks u svim njegovim oblicima. Počevši od banalnih poza, završavajući svim vrstama užitaka, a ponekad i perverzijama. Stoga, skromna devojka, neiskusna u seksu, nije najbolja opcija za takvog čoveka. Ovaj horoskopski znak ima liderske kvalitete i uvek će sebe smatrati glavom porodice, ne dajući svojoj drugoj osobi priliku da se otvori i prilagodi odnosu. Na vama je da li ćete ovo podneti ili ne.

Strelac

Strelci su pravi avanturisti. Moraćete da se složite sa svim njihovim ludim idejama i planovima. Muškarac Strelac je snalažljiv i hrabar. Može vas uvući čak i u nelegalne aktivnosti zbog svoje impulsivne prirode. Štaviše, vaš partner će ignorisati sve molbe i zahteve da prestane tako da se ponaša. Ali, muškarac Strelac nikada neće dozvoliti da se njegova voljena uvredi, stajaće iza njenih leđa kao planina i čuvaće je od svih opasnosti.

Jarac

Da bi se Jarac zaljubio u vas, ne bi trebalo da ga „kupujete“. Ovo će raditi samo na vašu štetu. Skupi pokloni, odlasci u premium banje i mondene restorane uopšte nisu njegova priča. Za predstavnike ovog horoskopskog znaka najvažnije je „vreme u kući“. Biće srećan ako ga sa posla dočekate sa krofnama, ljubavlju i pažnjom. Sa takvim poklonima sigurno ćete moći da osvojite njegovo srce. Takođe za Jarca je važno mišljenje njegove žene: podelite svoja iskustva i razmišljanja sa njim, budite zainteresovani za njegov rad. Ravnodušnost i neozbiljnost će uništiti odnos.

Vodolija

Vodolije su kreativni ljudi sa glavom u oblacima. Za njih je ulazak u vezu sa nekim sličan poseti Mesecu. Zato ne vršite pritisak na njega. Ako vam se sviđa muškarac Vodolija, dajte mu vremena, naučite da čekate. On će vam priznati svoja osećanja kada oseti da mu mnogo značite. Štaviše, iznenadićete se koliko zna da bude romantičan. Njegov prioritet će biti pitanja kako da iznenadi svoju devojku. Zato se pripremite za romantične jahanje konja, bazen posut laticama ruža i kupke sa šampanjcem. Ali znajte: načekaćete se dok ne bude „zreo” za takve podvige.

Ribe

Ribe su prilično složen znak zodijaka. Oni vole da prigovaraju svom partneru i prave probleme tamo gde ih uopšte nema. Prilično mistični, veruju u natpriordne sile i zlu sudbinu. Zato budite strpljivi. Samo istinski jaka žena može da izdrži takvog čoveka. Razumevanje njegovih promena raspoloženja od ključnog je značaja ako želite ovakvog muškarca da naterate da se zaljubi u vas. I, naravno, ne shvatajući njegovu histeriju lično.

Moon Safari/gettyimages.com