Veze koje teško opstaju: Šta kaže horoskop

by | 22 juna, 2023
veze koje teško opstaju

Koje su to veze koje teško opstaju, otkriće nam astrologija. Neki horoskopski parovi moraće mnogo da se potrude kako bi njihova veza opstala.

Istina je da suživot ovih horoskopskih parova ne može biti harmoničan. Teške su to kombinacije i potrebno je mnogo truda da bi opstale. A koje su to kombinacije?

Veze koje teško opstaju: Problematični astro parovi

Bik – Blizanci

Kao da ove dve osobe dolaze iz različitih svetova. Blizanci su društveni, otvoreni, avanturistički nastrojeni i uvek spremni za zabavu. A Bik generalno sabraniji u svom životu, prizemljeniji (na kraju krajeva, on je zemljani znak) i više voli da uživa u svom domu nego da jurca po žurkama. Takođe, Bik se uopšte ne predomišlja, za razliku od Blizanaca koji menja planove iz sata u sat (a i češće). Da bi ova veza uspela, moraće da prihvate jedno drugo sa svim manama i vrlinama. Da prave ustupke i pokušaju da budu prilično otvorenog uma.

Jarac – Ovan

U ovoj vezi glavni kamen spoticanja je nadmetanje oko toga ko je vođa. I Ovan i Jarac žele da imaju prednost, ali to jednostavno nije moguće. Koliko god da ih ti elementi ujedinjuju, više je onih onih koji ih razdvajaju. Teško se snalaze bez svađa i tenzije. Ali u životu ništa nije nemoguće i ako se ovi ljudi zaista vole, onda će, uz neophodne kompromise, možda i uspeti da održe vezu.

Rak – Strelac

Poznato je da Rak stavlja svoju porodicu na prvo mesto. Bez obzira na to koliko je teška veza sa Strelcem, on će učiniti sve da je ipak održi. I guraće tu vezu do iznemoglosti. Naravno, Strelcu, s druge strane, prijaju napori koje ulaže Rak i ne daje vezi ono što bi trebalo da pruži. Strelac želi nezavisnost i slobodu i ne može da se žrtvuje za ljubav. Veza će trajati dok Rak bude imao snage ili dok Strelac ne odluči da ode zauvek.

Lav – Škorpija

Veza puna napetosti, ali i strasti. Može da se održi prilično dugo što se strasti tiče, ali problem je u komunikaciji. Tu se javljaju brojne nesuglasice.  Sasvim drugačije vide stvari i na drugačiji način pristupaju životu, i to je izvor brojnih sukoba. Ako je u pitanju „kombinacija“ – super. Za nešto ozbiljnije, trebaće mnogo više razumevanja i strpljenja…

PeopleImages/gettyimages.co.uk