Znakovi koji ukazuju da vas partner vara!

by | septembar 14, 2017

Gotovo da nema devojke koja makar jednom u životu nije posumnjala da je partner vara. Aamerički stučnjaci izdvojili devet načina koji će vam pomoći da prepoznate znakove prevare. Dakle ukoliko primetite nešto sa ove liste, možda je vreme da porazgovarate sa partnerom. Otkrivamo vam devet znakova da vas možda vara.

Foto: Thinkstock

“Nisam više zaljubljen u tebe.”

Ovo je logično jedan od naočiglednijih znakova da vas vara. Vaš suprug ili dečko može da ima duboku i intimnu vezu sa vama, ali novootkrivena strast prema drugoj osobi može da nadvlada vašu vezu i natera vašeg partnera da uguši svoje prava osećanja. Vaš prevarantski suprug pati od inducirane amnezije. Naleti hormona i strast koju oseća u novoj ljubavnoj vezi mogu da iskrive njegov pogled na stvari.

“Mi smo samo prijatelji.”

Ovo je još jedna predvidljiva izjava koju će izustiti preljubnik. Ukoliko vaš suprug ili dečko počne sve više vremena da provodi sa svojom novom “prijateljicom”, onda tu postoji nešto više od običnog prijateljstva. Vaš partner možda oseća da ima više zajedničkog sa tom osobom, da ga ona bolje razume. Kakvi god bili razlozi za ovo blisko prijateljstvo, shvatite ovo kao znak upozorenja koji treba shvatiti krajnje ozbiljno.

Foto: Thinkstock

Iznenadna potreba za privatnošću

Ukoliko stvari koje ste ranije otvoreno delili, iznenada postanu privatne, obratite pažnju, jer nešto se sigurno dešava. Vaš dragi je postavio posebnu privatnu šifru za kompjuter i uporno skriva račune od mobilnog telefona i kreditnih kartica. Ako pitate zašto se tako ponaša ili pokušate da dobijete informacije koje su pre bile poznate, reskirate da vas suprug ili dečko optuži za njuškanje ili kontrolisanje njegovog svakog koraka. Ovo je veliki razlog za sumnju.

“Treba mi malo prostora da razmislim o svojim osećanjima prema tebi.”

Ukoliko vas vaš voljeni vara sa drugom ženom, zahtevaće više prostora i vremena samo za sebe. Kao razlog će navesti konfuziju osećanja prema vama ili stres na poslu, što može biti znak da je posredi nešto drugo i da partner na sve načine pokušava da dobije više slobode.

Promena redovnih radnih navika

Zadržavanje na poslu do kasno uveče, odlazak na posao u neuobičajeno vreme ili trošenje više vremena na rad nego obično, mogu da budu simptomi preljubničkog ponašanja.

Pročitajte i … Greške koje pravimo na putu do sreće


Zapratite nas na društvenim mrežama FacebookInstagramYoutube i pridružite nam se na Viber public chatu.