Mars u Škorpiji: Kako će ovaj sudar svetova uticati na naš ljubavni život?

by | decembar 5, 2021
Mars u Škorpiji

Mars u Škorpiji tranzicija ima izuzetan uticaj na naš ljubavni život, a naročito na seksualni aspekt. Evo i kako.

U astrologiji,  Mars zauzima posebno mesto. Naime, crvena planeta ima ogroman uticaj na naše ambicije, strast, kretanje, emocije i agresivnost. A ova planeta akcije trenutno se nalazi u Škorpiji i tu planira da bude sve do 13. decembra. Budući da Mars prirodno i vlada znakom Škorpije možemo očekivati jak tranzit koji će čak nekima promeniti život.

Mars u Škorpiji 2021.

Kada je u znaku Škorpije, planeta Mars pokazuje svu svoju energiju, kretanje i seksualnu izdržljivost. Dok je bio u Vagi, Mars nas je terao da mislimo na odnose sa drugima. Ali sada, naša pažnja se okreće ka nama samima. Besna i pasivno-agresivna planeta u Škorpiji nas čini budnima i spremnima za akciju.

Članak se nastavlja posle reklama

Ovo bi mogao biti savršen period da postavimo prioritete i da zapitamo sebe šta zapravo želimo. Crvena planeta u Škorpiji nam donosi vreme u kojem ćemo istraživati svoje nagone, želje, strasti i osećanja. Napravićemo mesta pozitivnim promenama, a zalečićemo stare rane. I izbegavaćemo sve ono što nas sputava i blokira.

Ovaj tranzit nam može pokazati i šta nam je potrebno kako bismo ostvarili svoje ciljeve. Istraživanje želja (i dobrih i loših) biće velika tema razmišljanja u ovom periodu. Odlučićemo šta nam više ne odgovara i odreagovaćemo u skladu sa tim.

Osetićemo jaki poriv da se menjamo i konačno, ništa nas u tome neće sputavati. Kada ovu energiju kanališemo na menjanje života na bolje, prosto nam ništa ne može stati na put. Bićemo odlučniji i sigurniji u sebe i svoje odluke.

Članak se nastavlja posle reklama

Pročitajte i… Mesečni horoskop za decembar

Naravno, ne možemo a da se ne dotaknemo uticaja Marsa na naš seksualni život, naročito sada, kada je u Škorpiji. U ovom periodu bićemo ranjiviji. Škorpije generalno, ma šta mislili, vole duboka osećanja i prave veze i odnose. Baš za time ćemo težiti u ovom periodu.

Prolazne veze, flertovanja i beznačajne odnose ostavljamo iza sebe. I u svemu ovome, ukoliko imate partnera, htećete da isprobavate nove stvari u spavaćoj sobi. Začinićete seksualni život i oboje ćete u tome uživati.

Članak se nastavlja posle reklama

Do 13. decembra, pustite emocijama da vas vode. Mars u znaku Škorpije je intuitivan i donosi nam zaključke iz prošlosti. Prigrlite ove promene.

lepotaizdravlje.rs Julia August/iStock/Getty Images Plus via Getty Images