Mesečni horoskop za jul 2021: Ne propuštajte prilike!

Šta nam zvezde pripremaju ovog meseca?

by | 1 jula, 2021

Mesečni horoskop za jul 2021. Ovnovima savetuje da budu istrajni, a Rakovima da naprave balans između prihoda i rashoda.

Mesečni horoskop za jul 2021.

Ovan

Dragi Ovnovi, jul mesec vam donosi priliku da realizujete planove koje ste započeli tokom prve polovine godine a preporuka je da budete istrajni i da ne odustajete u momentu kada vam se čini da je cilj nedostižan. Prepreke, uz strpljenje, možete uspešno savladati. Finansije vam zadaju glavobolju, jer se dešavaju nepredviđeni troškovi.
Na polju ljubavi, ako ste u vezi ili u braku odnos sa partnerom nije onakav kakvom ste se nadali. Iako postoji doza harmonije, s vremena na vreme, na površinu izlaze nesporazumi iz prošlosti. Neki Ovnovi se odlučuju na radikalne poteze. Slobodni pripadnici vašeg znaka imaju želju da bolje upoznaju osobu koja im se odnedavno nalazi u životu. Međutim, istovremeno udvaranje još jedne osobe vas dovodi u stanje neodlučnosti, što nije karakteristično za vas.
Zdravlje je stabilno.


Bik

Dragi Bikovi, jul mesec će za vas biti veoma turbulentan period. Na polju posla, dolazite u situaciju da se morate izboriti za svoju poziciju, ali ćete to raditi pomalo nezgrapno, s obzirom na to da ne spadate u ljubitelje agresivnijeg nametanja svojih zasluga, no sada je ipak takav momenat došao. Ipak, budite obazrivi kada je odnos sa nadređenima. Ukoliko ste u vezi ili u braku, dolazi do burnih rasprava usled obostrane želje da se nametnu lični stavovi i uverenja. Koliko god vi bili uporni i tvrdoglavi, suprotna strana pokazuje isto. Ako ste slobodni, moguće novo poznanstvo preko člana porodice.
Na polju zdravlja, mogući su problemi s hormonima.


Blizanci

Dragi Blizanci, oporavljate se od izuzetno napetog perioda koji je trajao nekoliko nedelja a imali ste i ozbiljan zastoj kada je platni promet u pitanju. Sada se dosta toga dovodi u red i pritisak popušta. Moguć finansijski dobitak kroz bonus ili poklon.
Na polju ljubavi, ako ste u vezi ili u braku, posvetite malo više vremena i pažnje voljenoj osobi, jer se oseća potpuno zapostavljeno i usamljeno. Slobodni pripadnici vašeg znaka na kraćem putovanju imaju priliku da sretnu zanimljivu osobu, ali se ovde dešava neka vrsta razlike koju je neophodno prevazići.
Zdravlje je stabilno.

Rak

Dragi Rakovi, prve tri nedelje meseca su odlične ako imate planove da se istaknete u radnom kolektivu. Ipak, budite spremni i na to da će se javiti i doza straha u vama, koji je neophodno makar potisnuti. Nadređeni vam daju podršku i veću odgovornost.
Ako ste u vezi ili u braku, odnos sa partnerom se bazira na dogovorima oko finansija. Mesečni horoskop za jul 2021. Vam savetuje da pokušate da napravite balans između prihoda i rashoda, ali vam to nikako ne polazi za rukom. Slobodnu pripadnici vašeg znaka razmišljaju o osobi iz prošlosti koja je ostavila snažan utisak na vas. Ovo je mesec u kojem ćete shvatiti da je prekid kontakta ipak bio s razlogom.
Zdravlje je stabilno.

Lav

Dragi Lavovi, planeta harmonije ali i akcije se nalazi u vašem prirodnom polju ličnosti, tako da ćete u narednim danima, posebno u prve tri nedelje meseca, biti naizmenično skloni diplomatskim pristupima kada su poslovni dogovori u pitanju, ali ćete istovremeno pokazati i dozu agresije, proaktivnosti u sporovođenju ličnih ciljeva. Sada je važno odabrati pravi trenutak koji pristup odabrati.
Ako ste u vezi ili u braku, sklonost provociranju partnera je i dalje prisutna, međutim, tranzitna Venera u Lavu ublažava potrebu za sukobima. Slobodni pripadnici vašeg znaka su voljni da promene svoje emotivni status, a u tome će im, možda da posredan način, pomoći osoba iz neposredne blizine.
Moguće su povrede, pa povedite računa o kolenima i kičmi.

Devica

Drage Device, koliko god pokušavali da zadržite ili uspostavite unutrašnji mir, do toga ne može doći jer se u kontinuitetu bavite prošlošću. Svoju energiju usmerite na posao, dobro se organizujte i ne obraćajte pažnju na informacije koje bi vas mogle uznemiriti.
Ako ste u vezi ili u braku, povoljan aspekt planete komunikacije će omogućiti da ispravite nesporazume iz prošlosti i da izgladite odnos u kojem se nalazite.
Slobodni pripadnici vašeg znaka maštaju o idealno osobi a pojavljuje se neko ko bi mogao ispuniti vaša očekivanja, pod uslovom da ne tražite mane drugoj strani.
Osetljiv želudac.

Vaga

Drage Vage, dobar aspekt planeta u vazdušnim i vatrenim znacima će vam omogućiti realizaciju planova koji imaju veze sa drugom polovinom prošle godine. Budite strpljivi i taktični, jer će vam to sada nedostajati. Finansije su stabilne.
Ako ste u zauzeti, u vama se javlja potreba da poboljšate komunikaciju s partnerom. U tome ćete uspeti, a druga strana će pokazati razumevanje za vaše strahove.
Slobodni pripadnici vašeg znaka su skloni flertu sa dve osobe i zbog toga možete sebi stvoriti problem jer ćete se dvoumiti i zbog toga postoji mogućnost gubitka prilike za ulazak u vezu.
Zdravlje je u redu.

Pročitajte i…Ovi horoskopski znaci su rođeni za veliku ljubav

Škorpija

Drage Škorpije, pred vama je izuzetni dinamičan mesec na svim poljima. Napeti aspekti Saturna, Urana, Marsa vas dovode do krajnih granica koje vas mogu dovesti fo tačke ključanja. Takođe, uspevate ustanoviti svoju poziciju i nametnuti se kao autoritet.
Ako ste zauzeti, u relaciji je prisutna velika tenziija, a sredinom meseca dolazu do sukoba koji će mnogim Škorpijama označiti kraj partnerstva. Ako ste slobodni, šarmirate okolinu i privlačite pažnju više nego ikada. Za vas se interesuju dve osobe, ali niste sigurni da li zadovoljavaju vaše kriterijume.
Mesečni horoskop za jul 2021. Vam savetuje da se čuvate  povreda i infekcija.

Strelac

Dragi Strelčevi, jul mesec je daleko mirniji u odnosu na prethodni period. Nakon burnih iskustava, pritiska, vi se okrećete budućnosti. Neki pripadnici vašeg znaka dobijaju vesti na koje se dugo čeka a bićete predloženi i za napredovanje.
Ako ste u vezi ili u braku, maksimalno se trudite da zadovoljite partnerove potrebe. Nailazite na oduševljenje i druga strana se trudi da uzvrati istom merom.
Slobodni pripadnici vašeg znaka imaju priliku da sa osobom koja dolazi iz inostranstva, ili ukoliko vi otputujete, započnu interesantnu komunikaciju koja se razvija u romansu.
Zdravlje je stabilno.

Jarac

Dragi Jarčevi, vreme je da preispitate lični sistem vrednosti. Saturn je u ovom vašem prirodnom polju, retrogradan je i daje priliku za retrospekciju. Na površinu izlaze stari strahovi, koji se tiču finansija. S druge strane, rešavate se dugovanja.
Na polju ljubavi, ako ste u vezi ili u braku, partner uporno nameće svoja uverenja a istovremeno vrši presiju zbog finansija. U pitanju su lična primanja, kojima je druga strana nezadovoljna.
Slobodni pripadnici vašeg znaka imaju priliku da započnu strastvenu romansu koja će na samom početku biti obavijena velom tajne.
Osetljivi organi za reprodukciju i izbegavajte ozbiljnije hirurške intervencije.

Vodolija

Drage Vodolije, u narednih nekoliko nedelja se susrećete sa obavezama iz prošlosti a to će vas frustrirati jer spadate u one tipove osoba koje uvek jure budućnost. Prošlost je tu s razlogom, jer neke lekcije niste savladali na pravi način.
Ako ste zauzeti, osećate opterećenje i pritisak od strane voljene osobe, koja je sklona provokacijama i izazivanju sukoba. Povremeno dolazi do zatišja i harmonije, ali je ovo mesec koji, prvenstveno, obiluje raspravama.
Premoreni ste.

Ribe

Drage Ribe, povoljan aspekt Sunca na vaš horoskopski znak će vam doneti uspeh nakon dužeg perioda nezadovoljstva i brige koje se odnose na posao. Imaćete utisak da je sve nekako na svom mestu. Dobra komunikacija je nešto što će obeležiti čitav mesec jul.
Ako ste zauzeti, prve tri nedelje meseca donose potrebu da se nadmećete oko autoriteta sa voljenom osobom. Poslednja nedelja jula je obojena harmonijom. Slobodni pripadnici vašeg znaka, preko posla, kolege upoznaju novu, zanimljivu osobu, ali vas prošlost ipak na neki način sputava.
Mogući problemi sa kičmom i srcem.

Piše: Astrolog Helena Cupać
email: [email protected]
FB: Astrolog Helena Cupac
Ig: @astrolog.helena.cupac
Telefon: 060/40-777-09

Helena Cupać Mio Buono via Shutterstock